Ελλάδα: Όλα όσα είπε η Stefania στην συνάντησή της με τους Ολλανδούς δημοσιογράφους!

Όπως σας ενημερώσαμε η Stefania χθες 6/2, είχε press meeting με τους Ολλανδούς δημοσιογράφους, στον χώρο όπου θα διεξαχθεί τον Μάιο ο διαγωνισμός, στην Ahoy Arena.

Το ενδιαφέρον των ολλανδικών μέσων ήταν μεγάλο, όπως εξάλλου φάνηκε από την πρώτη στιγμής της ανακοίνωσης της από την ΕΡΤ. Η Stefania εμφανίστηκε υπέρλαμπρη, αλλά ταυτόχρονα και προσγειωμένη και προσιτή. Έδωσε mini συνεντεύξεις σε όλα τα μέσα που παραβρέθηκαν.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα όσα είπε στην AD.NL μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της χώρας:

Χαίρομαι πάρα πολύ που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο Ahoy. Είναι τόσο μεγάλο! Ήμουν πολύ μεγάλη fan του Duncan πέρσι. Έχω μία πολύ καλή ομάδα πίσω μου, που θα με προετοιμάσει κατάλληλα.

Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το SUPERG!RL η Stefania δήλωσε:

Δεν θα πω τίποτα! Μπορώ να κρατήσω μυστικά με ευκολία!

Παρόν στο press meeting ήταν και ο manager της Stefania, Σπύρος Χαλός, επίσης Έλληνας που κατοικεί στην Ολλανδία. Ο ίδιος δήλωσε για την Stefania και το γεγονός ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2020:

Χαίρομαι που βλέπω μια ελληνίδα της Ολλανδίας να εκπροσωπεί την Ελλάδα. Η Stefania είναι ελληνίδα της Ολλανδίας, όπως Έλληνας είμαι και εγώ. Όταν ανεβαίνει στην σκηνή η Stefania γίνεται κάτι μαγικό.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της συνέντευξης ΕΔΩ.

Σήμερα το βράδυ η Stefania θα βρεθεί στο talk show της prime time του RTL προκειμένου να μιλήσει ζωντανά, ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών για την συμμετοχή της στην Eurovision 2020, με το SUPERG!RL και την Ελλάδα!

Την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στην χώρα μας για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, ώστε στη 1 Μαρτίου και μέσω της ειδικής εκπομπής της ΕΡΤ για την Eurovision, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 23 Φεβρουαρίου, να δημοσιοποιηθεί στο κοινό που ήδη το αναμένει!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Gewr
    Gewr says:

    Καλά δεν μπορούσαν να το κάνουν 2/3. 1 είναι το καρναβάλι όλοι έξω θα είναι. 2 θα είναι κ αργία το βράδυ θα είναι όλοι σπίτια τους. Όλα εγώ πχια;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *