Εσθονία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του Eesti Laul 2020

Αυλαία απόψε για το Eesti Laul 2020, την διαδικασία επιλογής της επόμενης εσθονικής συμμετοχής στον διαγωνισμό της Eurovision. Το Eesti Laul ως μέθοδος επιλογής χρησιμοποιείται από το 2009 και έχει χαρίσει στη χώρα μερικές από τις πιο πετυχημένες συμμετοχές της (Rändajad, La Forza κ.α.)

Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος από τους δύο συνολικά ημιτελικούς όπου 12 τραγούδια θα διεκδικήσουν τα 6 εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι: Karl-Erik Taukar και Tõnis Niinemets.

 

Τα 12 τραγούδια που θα διαγωνισθούν είναι:

(πατήστε στο τίτλο για να ακούσετε το τραγούδι)

  1. Rasmus Rändvee“Young”
  2. Kruuv“Leelo”
  3. Stefan“By My Side”
  4. INGA“Right Time”
  5. Anett Kulbin & Fredi“Write About Me”
  6. Revals“Kirjutan romaani”
  7. Renate“Videomäng”
  8. Laura“Break Me”
  9. Little Mess“Without a Reason”
  10. Egert Milder“Georgia (On My Mind)”
  11. Jennifer Cohen“Ping Pong”
  12. Synne Valtri & Väliharf“Majakad”

 

Από τους αποψινούς υποψηφιούς ξεχωρίζουμε τους Stefan και Rasmus Rändvee οι οποίοι έχουν φτάσει μέχρι την τρίτη θέση στο Eesti Laul (ο πρώτος το 2019 και ο δεύτερος το 2017) ενώ ανάμεσα στους υποψηφίους βρίσκεται και η δύο φορές εκπρόσωπος της χώρας Laura, με πρώτη το 2005 ως μέλος του girl-group Suntribe και δεύτερη το 2017 μαζί με τον Koit Toome.

Οι έξι που θα προκριθούν στον τελικό του Eesti Laul 2020, θα καθοριστούν ύστερα από δύο γύρους ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο και ύστερα από συμψηφισμό της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής και κοινού θα προκριθούν τέσσερα τραγούδια. Ανάμεσα στα οκτώ εναπομείναντα τραγούδια θα υπάρξει εκ νέου ψηφοφορία όπου μόνο το τηλεοπτικό κοινό θα καθορίσει τα δύο τελευταία τραγούδια που θα προκριθούν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό του Eesti Laul 2020 στις 19:30 μέσα από την ιστοσελίδα της εσθονικής δημόσιας τηλεόρασης πατώντας ΕΔΩ.

 

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Ίσως η πιο αδύναμη χρονιά του EL εδώ και μια δεκαετία.
    Ούτε ένα δεν ξεχωρίζω. Όχι ότι είναι κακά τραγούδια δλδ.

    Οκ, το Heart Winder, ναι, είναι κακό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *