Εσθονία: Τα στοιχήματα πριν από τον δεύτερο ημιτελικό του Eesti Laul 2020!

Συνεχίζεται απόψε το βράδυ το Eesti Laul 2020 με τον δεύτερο ημιτελικό. Δώδεκα ακόμη υποψήφιοι θα διαγωνισθούν για τα τελευταία έξι εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό της εσθονικής επιλογής, στις 29 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχήματα φαβορί για την πρόκριση δείχνουν οι Jaagup Tuisk και Uku Suviste, που είναι και τα δύο μεγάλα φαβορί για την νίκη στον τελικό και την εκπροσώπηση της Εσθονίας στην Eurovision 2020.

Αυτοί που είναι επίσης πολύ πιθανοί για την πρόκριση είναι οι Shira και Uudo Sepp. Οι υπόλοιπες δύο θέσεις είναι πιο ανοιχτές σε ένα οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Σας υπενθυμίζουμε ότι το τραγούδι του Uku Suviste, What Love Is, έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, που δεν το υπογράφει εξαιτίας των κανονισμών του Eesti Laul που υποχρεώνει τους υποψηφίους να συμμετέχουν με τραγούδια που τουλάψιστον κατά το ήμισυ είναι από Εσθονούς δημιουργούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στοιχήματα στον πρώτο ημιτελικό προέβλεψαν σωστά τους πέντε από τους έξι φιναλίστ.

Οι έξι που θα προκριθούν στον τελικό του Eesti Laul 2020, θα καθοριστούν ύστερα από δύο γύρους ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο και ύστερα από συμψηφισμό της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής και κοινού θα προκριθούν τέσσερα τραγούδια. Ανάμεσα στα οκτώ εναπομείναντα τραγούδια θα υπάρξει εκ νέου ψηφοφορία όπου μόνο το τηλεοπτικό κοινό θα καθορίσει τα δύο τελευταία τραγούδια που θα προκριθούν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό του Eesti Laul 2020 στις 19:30 μέσα από την ιστοσελίδα της εσθονικής δημόσιας τηλεόρασης πατώντας ΕΔΩ.

Πηγή: Eurovisionworld, err.ee
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *