Ηνωμένο Βασίλειο: Δείτε ένα δείγμα από το video clip της φετινής συμμετοχής!

Όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, η αγωνία και οι φήμες έλαβαν τέλος, αφού το BBC ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη (27/2) το πρωί, θα αποκαλύψει τον καλλιτέχνη, αλλά και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision 2020!

Λίγες ώρες προτού επιτέλους μάθουμε τόσο τον καλλιτέχνη, όσο και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσουν την Γηραιά Αλβιώνα στο Ρότερνταμ, το BBC μέσω του επίσημου λογαριασμού για την Eurovision στο Twitter, έδωσε στην δημοσιότητα ένα δείγμα από το video clip της συμμετοχής για το Ρότερνταμ θυμίζοντας επίσης το ραντεβού για την ερχόμενη Πέμπτη για την δημοσιοποίηση του.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

https://twitter.com/bbceurovision/status/1232273124990779392

 

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Reverb
    Reverb says:

    Παιδιά με όλο τον σεβασμό, Γηραιά Αλβιώνα λέμε τη Μεγάλη Βρετανία. Είναι γεωγραφικός όρος και αναφέρεται στο νησί που περιλαμβάνει την Αγγλία, την Ουαλία και τη Σκωτία. Το Ηνωμένο βασίλειο είναι γεωπολιτικός όρος και περιλαμβάνει τη Μεγάλη Βρετανία και τη Βόρεια Ιρλανδία, εξού και ο πλήρης τίτλος Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βορείου Ιρλανδίας. Λίγη σημασία εχει αλλά καλό είναι να λέμε τα πράγματα σωστά.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Γεωγραφικά κ ιστορικά έχεις δίκαιο, έχει όμως επικρατήσει να ονομάζουμε κ την χώρα έτσι πλέον, σε βιβλία περιγραφες κλπ Είναι κάτι σαν το Ιωνία που ενώ ιστορικά κ γεωγραφικά περιελάμβανε μια συγκεκριμένη περιοχη της Μικράς Ασίας τα χρόνια πριν την Καταστροφή αναφέρονταν σε όλα τα παράλια. Μικρή σημασία έχει όπως λες και διαφορά, σωστή επισήμανση παρ΄όλα αυτά.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *