Ηνωμένο Βασίλειο: Η Katrina Leskanich κατέθεσε τραγούδι για την Eurovision 2020!

Η τελευταία νικήτρια της Eurovision για το Ηνωμένο Βασίλειο, η Katrina Leskanich δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της, ότι υπέβαλε τραγούδι ως συνθέτρια για την συμμετοχή της χώρας στον επόμενο διαγωνισμό.

Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο το BBC ανακοίνωσε ότι την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2020 θα την βρει με την βοήθεια της δισκογραφικής εταιρείας BMG και με εσωτερική επιλογή.

Στην διαδικασία αυτή κατέθεσε και την δική της πρόταση η Katrina Leskanich, η οποία το 1997 τα σάρωσε όλα με το θρυλικό Love Shine A Light και έφερε για τελευταία φορά τον διαγωνισμό στην Γηραιά Αλβιώνα.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό The American, η Katrina ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ξανασυμμετείχε ως ερμηνεύτρια στον διαγωνισμό, αλλά ως συνθέτρια είναι κάτι που πάντα την ενδιαφέρει.

Δεν παραλείπει να αναφέρει ότι μέχρι και σήμερα ερμηνεύει πάντα στις συναυλίες της το Love Shine A Light, αφού είναι ένα τραγούδι που αγαπά πολύ και το αγαπούν και οι θαυμαστές της.

Το BBC κρατά επτασφράγιστο μυστικό μέχρι στιγμής τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον διαγωνισμό της Eurovision, την πρώτη χρονιά ως χώρα εκτός Ε.Ε.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2020!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *