Ηνωμένο Βασίλειο: Στις 29 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση της συμμετοχής;

Σιγήν ιχθύος επικρατεί στο BBC, που από τον Σεπτέμβριο που ανακοίνωσε ότι, η δισκογραφική εταιρεία BMG θα βρει το τραγούδι και τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2020, δεν έχει υπάρξει καμία άλλη πληροφόρηση σχετικά με την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στον διαγωνισμό. Η ανακοίνωση όμως του προγράμματος μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου μας βάζει σε βάσιμες υποψίες ότι στις 29 Φεβρουαρίου ίσως είναι η μεγάλη ημέρα!

Σειρά φημών είδαν το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα, αφού πολλά ονόματα καλλιτεχνών (Fleur East, Louisa, Susan Boyle) έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων των fans για τον πιθανό εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου στο Ρότερνταμ. Όλοι όμως οι φημολογούμενοι καλλιτέχνες διέψευσαν τα σενάρια που τους ενέπλεκαν στην Eurovision 2020.

Ενά μισάωρο κενό στο πρόγραμμα του BBC για τις 29 Φεβρουαρίου στις 18.00 τοπική ώρα, οδήγησε αρκετούς να πιστεύουν και όχι άδικα, ότι ίσως είναι για την ανακοίνωση της βρετανικής συμμετοχής στην Eurovision 2020.

Το γεγονός μάλιστα ότι είναι στο BBC1 κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη και εξού η ανακοίνωση του στο πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

Όπως και να χει σύντομα θα πρέπει να έχουμε νέα και από το Ηνωμένο Βασίλειο αφού η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση όλων των συμμετοχών είναι η Δευτέρα 9 Μαρτίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όελς τις εξελίξεις που αφορούν  την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2020!

πηγή: esctakeover

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Ούτε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που μου άρεσε, πολύ όμως, η συμμετοχή από το ΗΒ. Το 2017 ήταν οκ.
    Το 2018 η SuRie ήταν πολύ καλή ερμηνεύτρια, αλλά αδικήθηκε από το πολύ μέτριο τραγούδι που είχε να διαχειριστεί.

    Απάντηση
  2. Eurovisiongr
    Eurovisiongr says:

    Όσο κι αν αγαπώ την Susan boyle, Όσο ταλαντούχα κι αν είναι, Όσο κι αν την θαυμάζω για το ό,τι έχει καταφέρει στην ζωή της, δε θα ήθελα να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο. Δε της ταιριάζει η η Eurovision και μόνο θα την στεναχωρησει το αποτέλεσμα κάτι που ποτέ δε θα ήθελα να της συμβεί. Επίσης είναι πολύ μεγάλο όνομα και let’s be honest here η eurovision -οσο κι αν την αγαπώ- μόνο θα την καταστρέψει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *