Ισλανδία: Απόψε ο Πρώτος Ημιτελικός του Söngvakeppnin 2020

Αυλαία ανοίγει απόψε με τον πρώτο ημιτελικό το Söngvakeppnin 2020, της διαδικασίας μέσω της οποίας η Ισλανδία καλείται να επιλέξει την συμμετοχή της για την επερχόμενη διοργάνωση της Eurovision.

Σε απευθείας μετάδοση από το συνεδριακό κέντρο Háskólabíói, η χώρα του πάγου και της φωτιάς καλείται να επιλέξει τους δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το μαγικό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικού του Söngvakeppnin 2020.

Τα 5 υποψήφια τραγούδια θα εμφανιστούν με την εξής σειρά:

  1. Kid IsakÆvintýri
  2. Elísabet Elta þig
  3. Brynja MaryAugun þín
  4. Ísold & HelgaKlukkan tifar
  5. DIMMAAlmyrkvi

Οι νικητές της βραδιάς θα προκύψουν έπειτα από συνδυαστική ψήφο, τόσο της κριτικής επιτροπής, όσο και του τηλεοπτικού κοινού. Συνολικά 4 τραγούδια θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό (δύο από κάθε ημιτελικό), ενώ το δημόσιο κανάλι της χώρας έχει το δικαίωμα να επιλέξει ακόμη ένα τραγούδι.

Μουσικός διευθυντής για την φετινή διοργάνωση του Söngvakeppnin 2020 είναι ο Samúel J. Samúelsson, ενώ τον ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή ανέλαβε ο βρετανικής καταγωγής Lee Proud.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό στις 21:45 (ώρα Ελλάδας) πατώντας εδώ.

Ποια τραγούδια πιστεύετε θα κερδίσουν το χρυσό εισιτήριο του μεγάλου τελικού; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Ισλανδίας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *