Ισπανία: O Blas Cantó ερμηνεύει για 1η φορά ζωντανά το Universo

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του Universo, της συμμετοχής της Ισπανίας στην επερχόμενη Eurovision, ο Blas Cantó ερμήνευσε για 1η φορά ζωντανά το τραγούδι του. Πάνω στη σκηνή του talent show Operación Triunfo ο 28χρονος Blas απέδειξε το εύρος των φωνητικών του ικανοτήτων.

Μπορεί να μην χρησιμοποιήθηκε φέτος το Operación Triunfo για την επιλογή της ισπανικής συμμετοχής, όμως φιλοξένησε για ακόμα μια χρονιά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα της Ιβηρικής στο Ρότερνταμ.

Στην 1η ζωντανή ερμηνεία του Universo, ο Blas Cantó εμφανίστηκε στη σκηνή έχοντας από πίσω του ένα αστερώδες background. Ντυμένος με ένα μαύρο κοστούμι με ένα φτερωτό φίδι στον ώμο του, ο Blas διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο της φωνής του και εξέφρασε τα φωνητικά του χαρίσματα κατά τη διάρκεια της ψηλής νότας.

 

Η πρώτη παράσταση του “Universo” ήταν απλή και απέριττη. Η αλήθεια είναι πως σε μεγάλο βαθμό έμοιαζε με το βίντεο κλιπ της ισπανικής συμμετοχής. Ιδιαίτερα οι χορευτές, οι οποίοι εμφανίστηκαν ντυμένοι ακριβώς με τα ίδια λευκά παλτά και τις ίδιες μάσκες προσώπου. Στις οθόνες LED απεικονίζονταν η ουράνια όψη τόσο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σε αυτό το σκηνικό ο Cantó απέπνεε αυτοπεποίθηση και απέδειξε πόσο ισχυρή είναι η σκηνική του παρουσία.

Η ζωντανή ερμηνεία του τραγουδιού του δεν ήταν η μόνη αξιοσημείωτη στιγμή της εβδομάδας για τον 28χρονο τραγουδιστή. Το Universo κατάφερε να αναρριχηθεί στην 31η θέση των ισπανικών charts. Επρόκειτο για ένα σπουδαίο επίτευγμα, αν αναλογιστεί κανείς πως αυτό συνέβη στην 1η εβδομάδα κυκλοφορίας του τραγουδιού.

πηγή: wiwibloggs.com

 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Συνεχίζω να πιστεύω ότι η φωνή του πραγματικά δεν ταιριάζει σε αυτό το τραγούδι, κατά την άποψη μου πιστεύω ότι το τραγούδι θλει μια πιο βελούδινη χροιά! Παρόλα αυτά το είπε καλά!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *