Ιταλία: “Θα δούμε” από τον Francesco Gabbani για τη Eurovision 2020!

Το φεστιβάλ του Sanremo έχει μπει στην τελική του ευθεία, με την Quarta Serata να ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ώρες. Στην κορυφή της κατάταξης του Sanremo 2020 παραμένει ο παλιός μας γνώριμος Francesco Gabbani, όπως ανακοινώθηκε κατά την έναρξη της σημερινής βραδιάς.

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στη Eurovision το 2017 ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Ρότερνταμ καθώς και για την προηγούμενη εμπειρία του στο Κίεβο. Ο Gabbani χαρακτήρισε “απίστευτη αλλά κουραστική” την προ τριετίας του εμπειρία. Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι είχε ήδη φτάσει κουρασμένος στον διαγωνισμό. Ο πρωτοπόρος, μέχρι στιγμής, του Sanremo 2020 προσέθεσε ότι ξεκινώντας ως σούπερ φαβορί για τους bookmakers, είχε άμεσες επιπτώσεις στη σωματική και ψυχολογική του κατάσταση.

Η προσοχή των media στρεφόταν συνεχώς πάνω του. Επρόκειτο για μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη, καθώς ο Gabbani έπρεπε να εκφράζεται στα αγγλικά, γλώσσα που δεν κατείχε πλήρως.

Αναφερόμενος σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στη σκηνή της Eurovision για δεύτερη φορά, ο Francesco Gabbani απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα. Αρκέστηκε, εν πολλοίς, σε ένα απλό “Θα δούμε!”, μακριά από φανφάρες και βεβαιότητες!

Θα καταφέρει, άραγε, ο Francesco Gabbani να αναδειχθεί νικητής για δεύτερη φορά στο φεστιβάλ του Sanremo ; Και αν ναι θα εκπροσωπήσει ξανά την Ιταλία στον αγαπημένο μας διαγωνισμό; Κυριακή κοντή γιορτή, σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες θα ξέρουμε…..

πηγή: eurofestivalitalia.net

 

1 reply
  1. Μάριος
    Μάριος says:

    Και να αναδειχθεί νικητής φέτος, το τραγούδι του είναι πολύ μέτριο και χωρίς τον χαρακτήρα που είχε αυτό του 2017. Θα ήταν πιο έξυπνο να αρνηθεί να πάει στο Ρόττερνταμ. Όχι ότι υπάρχει και τίποτα πολύ καλύτερο στο Σαν Ρέμο φέτος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *