Κύπρος: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του “Running”!

Μετά την ολοκλήρωση της ηχογράφησης του Running, σειρά είχε η έναρξη των γυρισμάτων του video clip, της κυπριακής συμμετοχής για την Eurovision 2020.

Ο Sandro παραμένει στην Αθήνα όπου είχε την ευκαιρία να δώσει διάφορες συνεντεύξεις, αλλά και να ολοκληρώσει την ηχογράφηση του Running. Όπως ενημερωθήκαμε πριν από λίγο, ήδη έχουν ξεκινήσει και τα γυρίσματα του video clip, ώστε τις επόμενες ημέρες να είναι έτοιμο και να προβληθεί μέσα από την συχνότητα του ΡΙΚ. Σκηνοθέτης του video clip είναι ο Αλέξανδρος Κωστελίδης, που έχει πολλές και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του, όπως ο Φλεγόμενος Τροχός της Άννας Βίσση κ.α.

Τις προηγούμενες ημέρες επαγγελματίες του χώρου φρόντισαν για το νέο styling του νεαρού καλλιτέχνη, αποδεικνύοντας ότι η κυπριακή αποστολή θέλει και αυτή τη φορά να παρουσιάσει μια άψογη εικόνα από όλες τις απόψεις.

Το video clip σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα είναι απόλυτα επικεντρωμένο στον Sandro και θα έχει μια μοντέρνα προσέγγιση, όπως εξάλλου και το τραγούδι. Ο Sandro αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του στον infegreece, ότι το Running, αναφέρεται σε προσωπικά βιώματα και στο πως μπορείς να τρέξεις μακρυά από το σκοτάδι.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ήδη το ΡΙΚ έχει αποκαλύψει ότι δημιουργοί της φετινής κυπριακής αποστολής είναι οι Alfie Arcuri, Octavian, Teo Arkitekt και ο ίδιος ο Sandro. Παραγωγός του κομματιού είναι ο Teo Arkitekt, ενώ την φωνητική διδασκαλία έχει αναλάβει ο Άλεξ Παναγή. Καλλιτεχνικός διευθυντής της φετινής κυπριακής συμμετοχής είναι ο Marvin Dietmann.

Το Running αναμένεται να κυκλοφορήσει το αργότερα μέχρι και την Παρασκευή 6 Μαρτίου, αφού ο Sandro είναι ένας εκ των guests που θα εμφανισθούν στο Melfest WKND Pre Party, το Eurovision pre party που διοργανώνει ο Ogae Σουηδίας και πραγματοποιείται αμέσως μετά τον τελικό του Melodifestivalen, στις 7 Μαρτίου Στο εν λόγω πάρτι αναμένεται ο Sandro, να ερμηνεύσει για πρώτη φορά ζωντανά το Running!

Παρακάτω δείτε την συνέντευξη που έδωσε πριν λίγους μήνες ο Sandro στα Eurovision Buddies:

Εν αναμονή λοιπόν της ανακοίνωσης της κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision 2020!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κυπριακή συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *