Κύπρος: Τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει ο Sandro στον εθνικό τελικό της Ρουμανίας!

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο, την Κυριακή 1/3, ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2020, Sandro, θα βρίσκεται καλεσμένος στον εθνικό τελικό της Ρουμανίας στην πόλη Μπουζάο.

Η επίσημη σελίδα του ΡΙΚ για τον διαγωνισμό, μας ενημερώνει ότι τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει ο Sandro την Κυριακή, είναι οι δύο τελευταίες κυπριακές συμμετοχές στην Eurovision, το Fuego και το Replay, σε εκδοχές που ετοίμασε ο νεαρός καλλιτέχνης, ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Καλεσμένες στο Μπουζάο, επίσης θα είναι η νικήτρια της Eurovision 2012, Loreen, αλλά και η φετινή εκπρόσωπος της Νορβηγίας στον διαγωνισμό, Ulrikke. Στον εθνικό τελικό της Ρουμανίας, κοινό και κριτική επιτροπή, θα επιλέξουν ποιο από τα πέντε υποψήφια τραγούδια, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, θα ερμηνεύσει η Roxen, στην σκηνή του Ahoy Arena. Η Ρουμανία έχει κληρωθεί στον Πρώτο Ημιτελικό, όπως και η Κύπρος.

Το Running αναμένεται να κυκλοφορήσει το αργότερα μέχρι και την Παρασκευή 6 Μαρτίου, αφού ο Sandro είναι ένας εκ των guests που θα εμφανισθούν στο Melfest WKND Pre Party, το Eurovision pre party που διοργανώνει ο Ogae Σουηδίας και πραγματοποιείται αμέσως μετά τον τελικό του Melodifestivalen, στις 7 Μαρτίου Στο εν λόγω πάρτι αναμένεται ο Sandro, να ερμηνεύσει για πρώτη φορά ζωντανά το Running!

Παρακάτω δείτε την συνέντευξη που έδωσε πριν λίγους μήνες ο Sandro στα Eurovision Buddies:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την Κύπρο στην Eurovision 2020!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. C'est tout :)
    C'est tout :) says:

    Νομίζω ότι θα ήταν πιο έξυπνο αν έβγαζαν το τραγούδι μέσα στην εβδομάδα και τραγουδούσε αυτό κανονικά την Κυριακή. Είναι πραγματικά πεταμένη ευκαιρία, για 4-5 μέρες θα χάσουν ένα τελικό που με το hype που έχει δημιουργηθεί, οι Ρουμάνοι φανς λογικά θα περιμένουν πως και πως.

    Απάντηση
  2. esc1234
    esc1234 says:

    Αντί να βγαλουν το τραγούδι να το μάθει ο κοσμος να μπορέσει να το προωθήσει, τον στέλνουν στη ρουμανια να πει διασκευές. Φωστήρες εκεί στο Ρικ

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *