Λιθουανία: Απόψε ο μεγάλος τελικός του We Go Again 2020!

Μετά από τρεις προημιτελικούς και δύο ημιτελικούς γύρους, απόψε πραγματοποιείται ο τελικός του We Go Again 2020, της διαδικασίας δηλαδή μέσω της οποίας η Λιθουανία καλείται να επιλέξει την επόμενή της συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι: Gabrielė Martirosian, Giedrius Masalskis και Ieva Zasimauskaitė (εκπρόσωπος της χώρας το 2018).

Τα υποψήφια τραγούδια

Οκτώ τραγούδια θα διεκδικήσουν τη νίκη. Αυτά είναι:

  1. Aistė Pilvelytė – “Unbreakable”
  2. Rūta Loop“We Came from the Sun”
  3. KaYra“Alligator”
  4. Monika Marija“If I Leave”
  5. Meandi“DRIP”
  6. The Roop – “On Fire”
  7.  The Backs“Fully”
  8. Moniqué“Make Me Human”
Πως θα προκύψει ο νικητής;

Το αποτέλεσμα θα καθοριστεί κατά 50% από την κριτική επιτροπή και κατά 50% από το τηλεοπτικό κοινό. Σε περίπτωση ισοψηφίας, η ψήφος της επιτροπής υπερισχύει αυτή του κοινού.

Όπως όλα δείχουν ο τελικός του We Go Again 2020 θα είναι μια κούρσα για… τέσσερις αφού τα αποτελέσματα των δύο ημιτελικών γύρων μπέρδεψαν παρά ξεκαθάρισαν το τοπίο. Monika Marija, The Roop, Aistė Pilvelytė και Moniqué θα “παλέψουν” για τη πρωτιά.

 

Καλεσμένη της βραδιάς θα είναι η φετινή εκπρόσωπος της  Λετονίας, Samanta Tina η οποία θα ερμηνεύσει τη συμμετοχή της “Still Breathing”.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο τελικό του We Go Again 2020 στις 21:00 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Λιθουανίας, κάνοντας κλικ εδώ.

 

Ποιoς θα θέλατε να είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της Λιθουανίας;

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ένα πολύ υψηλό επίπεδο στον λιθουανικο τελικό θα έλεγα…
    Προσωπικά θέλω να δω το “on fire” να εκπροσωπεί την χώρα και έπειτα τα: make me human, alligator, we came from the sun, if i leave( με αυτή την σειρά).Τα υπόλοιπα 3 δε με συγκινούν…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *