Μάλτα: Η Destiny Chukunyere θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Ρότερνταμ!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο μεγάλος τελικός του X Factor Μάλτας, με το κοινό να αποφασίζει ότι νικήτρια του talent show και εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2020 θα είναι η Destiny Chukunyere!

Η Destiny Chukunyere αναδείχθηκε νικήτρια του σημερινού τελικού ανάμεσα σε τέσσερις υποψηφίους. Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι που έφθασαν στον σημερινό τελικό ήταν οι: Justine Shorfid (2η θέση), F.A.I.T.H. (3η θέση) και Kyle Cutajar (4η θέση).

Είναι η δεύτερη νικήτρια του X Factor Μάλτας και διαδέχεται την Michela Pace. Η δημόσια τηλεόραση της Μάλτας αποφάσισε και φέτος να χρησιμοποιήσει το δημοφιλές talent show ως εθνικό τελικό για την Eurovision.

Η Destiny είναι 17 χρονών και κατάγεται από την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού, την Μπιρκικάρα. Κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη της audition, έχοντας μέχρι το τέλος την εμπιστοσύνη της μέντορα της Ira Losco (εκπρόσωπος της χώρας το 2002 και το 2016).

Το 2015 συμμετείχε στην Junior Eurovision φέρνοντας την Μάλτα στην πρώτη θέση, με την εκπληκτική φωνή και το ρετρό τραγούδι της, Not My Soul. Ένα χρόνο αργότερα έλαβε μέρος στο Britain’s Got Talent, φθάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά. Πέρσι συμμετείχε στα φωνητικά της μαλτέζικης αποστολής στο Τελ Αβίβ, βοηθώντας την Michela.

 

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Destiny τον Μάιο στο Ρότερνταμ θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Δείτε μία από τις πιο εντυπωσιακές ερμηνείες της κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Μάλτας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Ολλανδία.

Πηγή/Φωτό: X Factor Malta

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. C.G
    C.G says:

    Αναμενόμενη η νικήτρια που είχε και την αναγνωρισιμότητα ως νικήτρια της Τζούνιορ Γιουροβίζιον. Έχει φωνάρα για 17 χρονών και ελπίζω να της γράψουν ένα τραγούδι που να της ταιριάζει και να αναδεικνύει την φωνή της αλλά να είναι φρέσκο και νεανικό και όχι καμιά παλιομοδίτικη μαλτέζικη μπαλάντα. Έχει καλό εργαλείο φέτος η Μάλτα αρκεί να το αξιοποιήσουν σωατά.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αναμενόμενο και δικαίως! Φωνάρα η μικρή κάτι που απέδειξε και το ’15 στη junior eurovision αλλά και πέρυσι στα φωνητικά του “chameleon”. Εύχομαι να επιλέξουν ενώ δυναμικό κομμάτι που να αναδεικνύει τις δυνατότητες της! Θα ήθελα κάτι σε τζαζ η σλοου…
    Για ακόμα μια χρονιά η Μάλτα φαίνεται ότι θα έχει πιθανότητες πρόκρισης και γιατί όχι ένα καλό πλασάρισμα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *