Μάλτα: Σήμερα ο ημιτελικός του X Factor !

Απόψε το βράδυ πραγματοποιείται ο ημιτελικός του X Factor Μάλτας. Το τάλεντ σόου, χρησιμοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τη δημόσια τηλεόραση της χώρας προκειμένου να επιλέξει τον εκπρόσωπό της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Έξι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν μέρος απόψε με στόχο να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της επόμενης εβδομάδας ,ενώπιον του πολυπληθούς ακροατηρίου στο Fairs & Conventions Centre. H Alexandra Alden με τους Overs έχασε την προηγούμενη εβδομάδα και την τελευταία εκπρόσωπο της ομάδας της, έτσι μόνο τρεις ομάδες παραμένουν στην διεκδίκηση της νίκης.

Οι εναπομείναντες συμμετέχοντες είναι οι εξής:

Ira Losco με τα κορίτσια:

  • Destiny Chukunyere
  • Justine Shorfid

Ray Mercieca με τα αγόρια:

  • Kyle Cutajar

Howard Keith Debono με τα Groups:

  • Bloodline
  • F.A.I.T.H
  • Yazmin & James

Μπορείτε να δείτε όλες τις ερμηνείες των υποψηφίων της προηγούμενης εβδομάδας ΕΔΩ.

Από το διαγωνισμό θα αποχωρήσουν σήμερα δύο διαγωνιζόμενοι! Απευθείας αυτός που θα συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους και ένας ακόμη, που θα επιλεγεί από την κριτική επιτροπή μεταξύ των δύο εναπομεινάντων με τις λιγότερες ψήφους.

Μέσω του τελικού του X Factor είναι πιθανό να επιλεγεί και το τραγούδι της Μάλτας στον διαγωνισμό, εκτός αν τελικά προτιμήσουν να το επιλέξουν σε μεταγενέστερο χρόνο, με εσωτερική επιλογή όπως έγινε και πέρσι. Σας θυμίζουμε ότι ο τελικός του X Factor θα λάβει χώρα στις 8 Φεβρουαρίου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον ημιτελικό του X Factor στις 22.00 ώρα Ελλάδας από την επίσημη ιστοσελίδα της μαλτέζικης τηλεόρασης, αλλά και τον λογαριασμό του τάλεντ σόου στο YouTube.

Πέρσι, νικήτρια αναδείχθηκε η 18χρονη Michela, η οποία ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι Chameleonκατακτώντας τη 14η θέση με 107 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Μάλτας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Ολλανδία

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Αν, λέμε αν, κάποια στιγμή, της την έδινε της EBU και έβγαζε έναν κανονισμό που θα απαγόρευε οι καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν τις χώρες να έχουν πάρει μέρος σε “talent” shows, θα διαλύονταν το άπαν σύμπαν της γιουροβίζιον ε;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *