Μαλτα: Οι φιναλίστ του Χ Factor!

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του X Factor Μάλτας. Το τάλεντ σόου, χρησιμοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τη δημόσια τηλεόραση της χώρας προκειμένου να επιλέξει τον εκπρόσωπό της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Έξι διαγωνιζόμενοι έλαβαν μέρος απόψε με στόχο να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της επόμενης εβδομάδας ,ενώπιον του πολυπληθούς ακροατηρίου στο Fairs & Conventions Centre. H Alexandra Alden με τους Overs έχασε την προηγούμενη εβδομάδα και την τελευταία εκπρόσωπο της ομάδας της, έτσι μόνο τρεις ομάδες παραμένουν στην διεκδίκηση της νίκης.

Οι εναπομείναντες συμμετέχοντες απόψε ήταν οι εξής:

Ira Losco με τα κορίτσια:

  • Destiny Chukunyere
  • Justine Shorfid

Ray Mercieca με τα αγόρια:

  • Kyle Cutajar

Howard Keith Debono με τα Groups:

  • Bloodline
  • F.A.I.T.H
  • Yazmin & James

Μέσω του τελικού του X Factor είναι πιθανό να επιλεγεί και το τραγούδι της Μάλτας στον διαγωνισμό, εκτός αν τελικά προτιμήσουν να το επιλέξουν σε μεταγενέστερο χρόνο, με εσωτερική επιλογή όπως έγινε και πέρσι.

Το αποτέλεσμα

Έπειτα από την απόφαση τόσο του τηλεοπτικού κοινού όσο και της κριτικής επιτροπής, οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στον τελικό και θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Ρότερνταμ είναι:

  1. Justine Shorfid
  2. Kyle Cutajar
  3. Destiny Chukunyere
  4. F.A.I.T.H

Ο τελικός του X Factor θα λάβει χώρα το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *