Μολδαβία: Ακούστε την τελική εκδοχή του Prison | Δείτε το video clip της συμμετοχής της Dream Team!

Σήμερα πραγματοποιούνται οι live auditions της Μολδαβίας, για την επιλογή των φιναλίστ που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας στις 29 Φεβρουαρίου, για τον 65ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Πριν από λίγο παρουσιάστηκε η τελική εκδοχή της συμμετοχής της Natalia Gordienko στην μολδαβική επιλογή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ευελπιστεί να εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά τη χώρα της με το τραγούδι “Prison”, του οποίου το video clip γυρίστηκε στην Ελλάδα,ενώ πίσω από την συμμετοχή βρίσκεται η επονομαζόμενη Dream Team με τους Δημήτρη Κοντόπουλο, Philipp Kirkorov, Sharon Vaughn, Ηλία Κοκοτό και Φωκά Ευαγγελινό.

Στο δελτίο τύπου που μας απέστειλε η Dream Team αναφέρουν για την συμμετοχή τους στην εθνική επιλογή της Μολδαβίας:

Η Natalia Gordienko είναι μία από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στη Μολδαβία και η μοναδική τραγουδίστρια που κατάφερε να κερδίσει τα δύο πιο σημαντικά φεστιβάλ στην Ανατολική Ευρώπη: το Slavianski Bazaar και το New Wave. Το 2008, όταν ήταν μόνο 21 ετών, έλαβε το βραβείο “Εθνικού καλλιτέχνη” για τη συμβολή της στην προώθηση της Μολδαβίας σε όλο τον κόσμο.

Στην Εθνική επιλογή η Natalia Gordienko συμμετέχει με το τραγούδι “Prison”, μια δυνατή, ιδιαίτερη μπαλάντα με ισχυρά έθνικ στοιχεία. Το τραγούδι περιγράφει τα ακραία συναισθήματα σε μια παθιασμένη σχέση.
Το τραγούδι υπογράφει η Dream Team. Την σύνθεση οι Phillip Kirkorov και Δημήτρης Κοντόπουλος ενώ οι στίχοι από τον Sharon Vaughn. Σε περίπτωση που η Natalia Gordienko κερδίσει την εθνική επιλογή, ο Φώκας Ευαγγελινός θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της σκηνικής παρουσίασής της στην Eurovision.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και δείχνει τον τρόπο που η Natalia προσπαθεί να ξεφύγει από τη “φυλακή” του παθιασμένου εραστή της.

Dream Team για το Prison.

Το Prison είναι τελείως κόντρα μουσικά σε ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής η Natalia Gordienko. H ίδια δηλώνει πως ήταν όνειρο ζωής της να βρεθεί και πάλι στη σκηνή της Eurovision, μιας και μετρά ήδη μία συμμετοχή το 2006 ως ντουέτο τότε βέβαια, αλλά δεν το είχε επιχειρήσει ως τώρα καθώς ήθελε να έχει στο πλάι της την Dream Team.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Dream Team θα εκπροσωπήσει τη Μολδαβία, εφόσον φυσικά επικρατήσει στις αυριανές auditions. Το 2018, η ελληνική ομάδα βρισκόταν πίσω από τους DoReDoS, όπου με το τραγούδι My Lucky Day, έφεραν τη χώρα στη 10η θέση με 209 βαθμούς. Εκτός της Ελλάδας δηλαδή, ο Δημήτρης Κοντόπουλος θα υπογράφει και την μολδαβική συμμετοχή, εάν τελικά επιλεγεί.

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μάριος
    Μάριος says:

    Ότι ήταν και η αρχική εκδοχή και ότι κάνει πάντα ο Κοντόπουλο, ένα μοτίβο από 3 νότες που το επαναλαμβάνει στο μισό τραγούδι, με ένα κάποιο ρεφραίν άσχετο με το υπόλοιπο, καλυμμένα με μια πομπώδη ενορχήστρωση για μπούγιο. Τα ξέρουμε πια πριν τα ακούσουμε. Και φυσικά ο Κιρκόροφ έχει ήδη δρομολογήσει την επιλογή του.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Προσωπικά αν και δεν μου αρέσουν πολλά από αυτά που συνθέτει ο Κοντόπουλος( καλός μεν αλλά λίγο υπερεκτιμημένος) το συγκεκριμένο μου αρέσει πολύ ενδεχομένως λόγω των έθνικ στοιχείων. Με ένα καλό στήσιμο και φωνητικά ίσως επιλέγει και τερματίσει σε μια καλή θέση στο Ρότερνταμ. “O mie”πάντως δεν είναι σε καμία περίπτωση!

    Απάντηση
  3. FORWERSD
    FORWERSD says:

    Hmmmm… Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι χειρότερο. Είναι όντως κάπως dated (το beat ιδιαίτερα) αλλά δεν το λες βαρετό, έχει έναν αρκετά ωραίο σκοτεινό χαρακτήρα. Πάντως πρέπει να πω ότι όποιος έκανε το mixing πρέπει να απολυθεί αμέσως γιατί η φωνή της είναι πιο χαμηλή απο τη μουσική! Τώρα θα κερδίσει τον τελικό της Μολδαβίας? Μπορεί. Εάν πάει στη Eurovision θα περάσει? Εξαρτάται απο το staging και το live – εάν είναι καλά ίσως τρυπώσει στη 10αδα, εάν όχι τότε ίσως και να μην περάσει αλλά και πάλι αυτό ισχύει με όλες τις συμμετοχές και το θέμα είναι να υπάρχει ένα ωραίο τραγούδι – εδώ υπάρχει.

    Απάντηση
  4. gogos
    gogos says:

    Το τραγούδι είναι καλό και με κατάλληλη σκηνοθεσία στη σκηνή μπορεί να αναδειχθεί περισσότερο.
    Σήμερα πάντως που γίνεται η επιλογή των φιναλίστ για τον εθνικό τους τελικό, θεωρώ ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να βρεθεί ανάμεσα στα καλύτερα που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *