Μολδαβία: Ποια ελληνίδα τραγουδίστρια είναι η vocal coach της Natalia Gordienko;

Έχει συνδέσει το όνομα της με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα. Φέτος, αν η Natalia Gordienko καταφέρει να κερδίσει στον εθνικό τελικό της Μολδαβίας με το τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου, Prison, θα την δούμε για μία ακόμη χρονιά στον αγαπημένο μας θεσμό. Φυσικά μιλάμε για την Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία είναι η vocal coach της Natalia Gordienko.

Η Βικτωρία έχει συμμετάσχει εφτά φορές στον διαγωνισμό, με τελευταία το 2018 με την ελληνική αποστολή, στην συμμετοχή της Γιάννας Τερζή, Όνειρο Μου, όπου και τότε ήταν υπεύθυνη της φωνητικής διδασκαλίας.

Το προηγούμενο διάστημα η Natalia Gordienko ήταν στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες πρόβες, τόσο με την Βικτώρια, όσο και με τον Φωκά, εν όψει του εθνικού τελικού της Μολδαβίας, το προσεχές Σάββατο στο Κισινάου.

Πριν από λίγο η Natalia Gordienko στο Instagram δημοσίευσε σχετικό story, όπου την βλέπουμε μαζί με όλους τους τραγουδιστές που ήταν πέρσι στα φωνητικά του Sergey Lazarev στο Scream και την Βικτώρια Χαλκίτη, στην Μολδαβία να χαλαρώνουν προφανώς μετά από μία ημέρα εντατικών προβών. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι και η σκηνική εμφάνιση που έχει ετοιμάσει ο Φωκάς για τον εθνικό τελικό θα είναι εντυπωσιακή, χωρίς όμως να έχει σχέση με αυτό που θα δούμε στο Ρότερνταμ, εφόσον φυσικά η Natalia κερδίσει.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Prison υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Philipp Kirkorov, σε στίχους της Sharon Vaughn. Στον εθνικό τελικό το Σάββατο θα διαγωνισθούν 20 τραγούδια και ο νικητής θα προκύψει από την βαθμολογία του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *