Ολλανδία: Στις 4 Μαρτίου η ανακοίνωση της συμμετοχής!

Εδώ και λίγο καιρό, ο διευθυντής της ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης, AVROTROS, αποκάλυψε πως έχει επιλεγεί η συμμετοχή της Ολλανδίας για τον επόμενο διαγωνισμό και μάλιστα πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Η Ολλανδία και αυτή την χρονιά επέλεξε την συμμετοχή της με απευθείας ανάθεση. Μια επιτροπή που δημιούργησε για τον σκοπό αυτό η δημόσια τηλεόραση της χώρας, ήταν επιφορτισμένη με αυτό το φορτίο. Στην επιτροπή συμμετείχαν οι:

  • Coen Swijnenberg – Dj
  • Sander Lantinga – Dj
  • Joyce Hoydelmans – Μέλος της αποστολής στον διαγωνισμό από το 2014
  • Εric Van Stade – Γενικός διευθυντής του Avrotros
  • Cornald Maas – Σχολιαστής του διαγωνισμού
  • Jan Smit – Σχολιαστής του διαγωνισμού

Έτσι, λίγο αργότερα, το μέλος της κριτικής επιτροπής, Εric Van Stade, επιβεβαίωσε πως ο Jeangu Macrooy θα εκπροσωπήσει την χώρα του στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί εντός έδρας, τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Σήμερα, μέσω του επίσημου λογαριασμού της Ολλανδίας για την Eurovision στο Twitter, Songfestival, ανακοινώθηκε επίσημα πως το τραγούδι του Jeangu θα δοθεί στην δημοσιότητα την ερχόμενη Τετάρτη, 4 Μαρτίου.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση:

 


Ποιος είναι ο Jeangu Macrooy

Ο Jeangu Macrooy γεννήθηκε το 1993 στο Σουρινάμ. Η αγάπη του για την μουσική ξεκίνησε στα 13 του όταν έλαβε μια κιθάρα ως δώρο για τα γενέθλια του, από τους γονείς του. Μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Xillan, δημιούργησαν ένα μουσικό δίδυμο.

Η μουσική φιλοδοξία του Jeangu αποδείχθηκε μεγαλύτερη από τη μουσική σκηνή στο Σουρινάμ, που οδήγησε στη μετακίνησή του στην Ολλανδία το 2014. Εκεί συναντήθηκε με τον παραγωγό και συνθέτη Perquisite. Από εκείνη τη στιγμή, η καριέρα του Jeangu στην ολλανδική μουσική βιομηχανία βρίσκεται σε ανοδική τροχιά. Έχει παίξει σε πολλά μεγάλα ολλανδικά φεστιβάλ, είναι επανειλημμένος επισκέπτης σε τηλεοπτικές εκπομπές και έχει προταθεί δύο φορές για ένα βραβείο Edison, τα ολλανδικό μουσικά βραβεία που ισοδυναμούν με τα βραβεία American Grammy.

Πιστεύετε πως θα καταφέρει η Ολλανδία να κερδίσει τον διαγωνισμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά; 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *