Πολωνία: Ακούστε το τραγούδι της Kasia Dereń για την Eurovision 2020!

Λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Szansa na Sukces, της διαδικασίας που επέλεξε φέτος η δημόσια τηλεόραση της χώρας προκειμένου να επιλέξει το τραγούδι και τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2020, δόθηκε στην δημοσιότητα το δεύτερο από τα τρία τραγούδια που θα διαγωνιστούν.

Νωρίτερα, μέσω της συνέντευξης του Albert Černý στο πολωνικό fan site, Eurowizja, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε την συμμετοχή των Lake Malawi (Τσεχία 2019) για τον Πολωνικό τελικό.

Μέσω του επίσημου καναλιού της στο YouTube, η δεύτερη φιναλίστ του εθνικού τελικού, Kasia Dereń, αποκάλυψε την δική της συμμετοχή, με τίτλο “Ufaj mi“. Πρόκειται για ένα dance pop κομμάτι την μουσική του οποίου υπογράφουν οι Piotr Walicki και Kasia Dereń ενώ τους στίχους οι Marcin Januszkiewicz, Mateusz Krautwurst, Kasia Dereń.

Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Στον τελικό, οι τρεις φιναλίστ θα ερμηνεύσουν μία διασκευή και ένα πρωτότυπο τραγούδι που θα αποτελεί και την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Ο μεγάλος νικητής θα προκύψει αποκλειστικά και μόνο από το τηλεοπτικό κοινό.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *