Πολωνία: Ακούστε το τραγούδι των Lake Malawi για την Eurovision 2020!

Δύο ειδήσεις έδωσε η συνέντευξη του Albert Černý στο πολωνικό fan site, Eurowizja, λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Szansa na Sukces, της διαδικασίς που επέλεξε φέτος η δημόσια τηλεόραση της χώρας προκειμένου να επιλέξει το τραγούδι και τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2020.

Αρχικά ο Albert Černý επιβεβαίωσε ότι στον πολωνικό εθνικό τελικό θα τραγουδήσει με όλους τους Lake Malawi και όχι μόνος. Αν και δεν γνώριζε αν κάτι τέτοιο ήταν εφικτό, τελικά η παραγωγή του Szansa na Sukces του επέτρεψε να συμμετάσχει με την μπάντα του και έτσι να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην σκηνή της Eurovision, ένα χρόνο μετά, αλλά αυτή την φορά με την Πολωνία.

Η δεύτερη είδηση που βγήκε από την συνέντευξη του Albert ήταν ότι το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνισθούν για την πολωνική εκπροσώπηση είναι το Lucy. Το τραγούδι αυτό γράφηκε το καλοκαίρι σε ένα songwriting camp με συνθέτες τρεις eurostars, από τρεις διαφορετικές χώρες! Τον Cesar Sampson από την Αυστρία (2018), τον JOWST από την Νορβηγία (2017) και τον Lasse Piirainen από την Φινλανδία (2017). Οι στίχοι του τραγουδιού είναι εμπνευσμένοι από την Licy Ayoub, που ήταν παρουσιάστρια του Green Room στην Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ.

Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Στον τελικό, οι τρεις φιναλίστ θα ερμηνεύσουν μία διασκευή και ένα πρωτότυπο τραγούδι που θα αποτελεί και την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Ο μεγάλος νικητής θα προκύψει αποκλειστικά και μόνο από το τηλεοπτικό κοινό.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι Lake Malawi εκπροσώπησαν πέρσι την Τσεχία με το τραγούδι Friend of a Friend και κατέλαβαν την 11η θέση με 157 βαθμούς.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *