Πολωνία: Αλλαγές στο φορμάτ στην μέση του Szansa na Sukces!

Η Πολωνία θα επιλέξει τον φετινό της εκπρόσωπο για την Eurovision 2020 μέσω του Szansa na Sukces, που πρόκειται ουσιαστικά για το Να η Ευκαιρία.

Στην πρώτη φάση που αποτελείται από τρία επεισόδια/ημιτελικούς συμμετέχουν 7 καλλιτέχνες, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια ενός καλλιτέχνη που θα είναι καλεσμένος στο εκάστοτε επεισόδιο. Οι καλλιτέχνες στους οποίους είναι αφιερωμένες οι εκπομπές είναι οι εξής:

  • 1ος Ημιτελικός: ΑΒΒΑ
  • 2ος Ημιτελικός: Επιτυχίες της Eurovision
  • 3ος Ημιτελικός: The Beatles

Από τους δύο πρώτους ημιτελικούς, στον τελικό έχουν ήδη βρεθεί η Kasia Dereń και η Alicja Szemplińska.

Όπως έγινε γνωστό μέσω της δημόσιας τηλεόρασης της Πολωνίας, TVP, λίγο πριν την διεξαγωγή του τρίτου ημιτελικού, ο φορέας προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές στο φορμάτ της διαδικασίας επιλογής.

Αρχικά, δεν θα είναι πλέον απαραίτητη η Πολωνική ιθαγένεια για τους συμμετέχοντες. Αυτό, καθιστά αποδεκτή την συμμετοχή του Albert Černý, εκπροσώπου της Τσεχίας στην Eurovision 2019 ως μέλος των Lake Malawi, ο οποίος θα ερμηνεύσει το τραγούδι Please Please Me, στον αφιερωματικό ημιτελικό για τους Beatles.

Ακόμη μια αλλαγή έχει να κάνει με τον αριθμό των φιναλίστ. Έτσι, μετά το πέρας του τρίτου ημιτελικού, η επιτροπή του διαγωνισμού θα δώσει σε έναν ακόμη καλλιτέχνη από τους 3 ημιτελικούς, μία wildcard έτσι ώστε να συμμετάσχει στον τελικό, κάνοντας έτσι τέσσερις τους διαγωνιζόμενους σε αυτόν.

Τέλος, οι φιναλίστ, κατά την διάρκεια του τελικού, θα ερμηνεύσουν μία διασκευή της Eurovision η οποία θα είναι επιλογή των παραγωγών, και στην συνέχεια το τραγούδι με το οποίο θα επιδιώξουν να εκπροσωπήσουν την Πολωνία στο Ρότερνταμ. Μια αλλαγή εδώ αφορά τον τρόπο επιλογής, καθώς μονάχα το τηλεοπτικό κοινό τελικά θα είναι αυτό που θα αποφασίσει.

Πως σας φαίνεται η διαδικασία μέσω της οποίας θα επιλεχθεί η επόμενη συμμετοχή της Πολωνίας;

Παρακάτω δείτε την συμμετοχή της Πολωνίας στην Eurovision 2019, με τις Tulia και το τραγούδι Fire of Love (Pali sie) που τερμάτισε στην ενδέκατη θέση του πρώτου ημιτελικού με 120 βαθμούς

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *