Ρωσία: Με τον Alexander Panayotov και την Dream Team στο Ρότερνταμ;

Το Channel 1 που είναι υπεύθυνο για την επιλογή της ρωσικής συμμετοχής στην Eurovision 2020 θα ανακοινώσει τον εκπρόσωπο του σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά νωρίτερα στα τέλη Φεβρουαρίου. Ήδη όμως δημοσιεύματα, αλλά και σημαντικοί άνθρωποι του χώρου, αναφέρουν ότι ο Alexander Panayotov θα πρέπει να εκπροσωπήσει την Ρωσία στο Ρότερνταμ μαζί με την δική μας Dream Team!

Χθες, ο διάσημος Ρώσος συνθέτης και παραγωγός Igor Krotoy ανέφερε ότι πιστεύει ότι ο τραγουδιστής Alexander Panayotov θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020. Στην ερώτηση, αν ελήφθησαν οι τελικές αποφάσεις, ο συνθέτης απάντησε ότι πιστεύει ότι το κανάλι 1 είχε “ήδη επιλέξει τον Panayotov κατά 90%”.

Νωρίτερα, μέλος του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων για την ανάπτυξη της κοινωνίας της πληροφορίας και των μέσων ενημέρωσης υπό την Κρατική Δούμα, ο blogger Vadim Manukyan μίλησε επίσης για την πιθανή συμμετοχή του τραγουδιστή Alexander Panayotov στην Eurovision 2020.

Σύμφωνα με την αξιόπιστη πηγή μου, το Channel One γνωρίζει πολύ καλά την επιθυμία του Panayotov να εκπροσωπήσει τη Ρωσία στο Eurovision 2020. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο Grigori Leps, παραγωγός του Panayotov, έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση του καναλιού ότι o καλλιτέχνης του είναι εντελώς έτοιμος και θέλει να εκπροσωπήσει τη Ρωσία στην Eurovision το επόμενο έτος.

Πιστεύω ότι πρέπει να προσκαλέσουν ξανά τον Philipp Kirkorov με την Dream Team του και τελικά να στείλουν τον Alexander Panayotov για να εκπροσωπήσουν τη Ρωσία, περιμένει ήδη πολλά χρόνια για την ευκαιρία του.

Απαντώντας στις φήμες, ένας ανώνυμος υπεύθυνος PR του Alexander Panayotov επιβεβαίωσε προφανώς τις πληροφορίες στο τηλεοπτικό κανάλι Zvezda, σημειώνοντας ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αργότερα.

Ο Alexander Panayotov γεννήθηκε στην Ουκρανία, αλλά τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στη Ρωσία. Συμμετείχε το 2017 στο The Voice της Ρωσίας, φθάνοντας μέχρι τον τελικό όπου και κέρδισε την δεύτερη θέση, ενώ θεωρείται μία από τις καλύτερες φωνές της χώρες.

Το Channel 1 δεν έχει ακόμη προβεί σε επίσημες δηλώσεις σχετικά με το θέμα.

Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν και όντως η Dream Team εκπροσωπήσει για τέταρτη φορά την Ρωσία το 2020, τότε ο Έλληνας δημιουργός Δημήτρης Κοντόπουλος θα υπογράφει την ελληνική συμμετοχή, την μολδαβική (αν επικρατήσει η Natalia Gordienko στον εθνικό τελικό), την εσθονική (αν επικρατήσει ο Uku Suviste στο Eesti Laul) και φυσικά την ρωσική. Θα είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ, ένας συνθέτης να υπογράφει τέσσερις συμμετοχές στον ίδιο διαγωνισμό!

Πηγή: ESC-KAZ
13 ΣΧΟΛΙΑ
  1. TimGr
    TimGr says:

    Μήπως το παρακάνουν λιγάκι; Αν όντως αναλάβει και τη Ρωσία η dream team φέτος να δω πόσα κομμάτια θα γίνει ο Φωκάς για να επιμεληθεί πάνω από 2 εμφανίσεις και να διορθώνει όλα τα σκηνοθετικά τους λάθη. Ελπίζω τουλάχιστον η dream team να επιφυλάσσει τα καλύτερα για την Ελλάδα

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εργολαβία λίγο… Αλλά αν τα καταφέρουν άρτια με όλες τις συμμετοχές που ίσως επιμεληθούν τι να πω; Μπράβο τότε! Ελπίζω μόνο να μην παραμελησουν κάποια και δη την ελληνική.

    Απάντηση
  3. Βασίλης
    Βασίλης says:

    Πόσες χώρες θα αναλάβει φέτος αυτή η Dream Team ? Δεν θέλουμε και άλλη αποτυχία μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα του ’17. Θέλουμε φέτος να γίνει μία πολύ καλή δουλειά με την ελληνική συμμετοχή και να μην πατώσουμε όπως με την Demy. Επίσης έχουμε κάποιο νέο για το πότε θα γίνει η ανακοίνωση για την Stefania , θα καθυστερήσει και άλλο ?

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει την Δευτέρα, επίσης οι συντάκτες έχουν πει εδώ και καιρό ότι φέτος θα πάμε πολύ δυνατά και η παρουσία μας θα γίνει αισθητή!

      Απάντηση
      • Βασίλης
        Βασίλης says:

        Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Όσο για την ανακοίνωση επειδή εδώ στο σάιτ υπήρχε καθε μέρα ένα μικρό teaser με την αντίστροφη μέτρηση και σταμάτησε στο 5 λέω μήπως κόλλησαν κάπου και πάει λίγο πιο πίσω . Ίσως να κάνω και λάθος δεν ξέρω γι’αυτό ρώτησα ..

        Απάντηση
  4. Μάριος
    Μάριος says:

    Kαλά, οι πάμπολλοι και καλοί Ρώσοι δημιουργοί δεν διαμαρτύρονται για τον συνεχή παραγκωνισμό τους και την απευθείας ανάθεση της εκπροσώπησης της χώρας τους στον ίδιο και στον ίδιο ξένο συνθέτη;

    Απάντηση
    • eurogreek
      eurogreek says:

      Μα δεν διαβάζεις ότι οι Ρώσοι λενε ότι πρέπει να πάνε με την Dream Team;Όταν ο άνθρωπος αυτός κάνει πόσες επιτυχίες κάθε χρόνο εκεί πέρα από την γιουροβιζιον κ θέλουν να ναι κάθε χρόνο τοπ10 ποιον θα στείλουν;Θα φας τα μουστάκια σου εσύ πάντως με τόσο Κοντόπουλο φέτος!χαχαχαχα

      Απάντηση
  5. gogos
    gogos says:

    Όταν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις τότε οι προτάσεις είναι λογικό να έρχονται! Τους εύχομαι καλή επιτυχία, αλλά να πω την αλήθεια στο μυαλό μου είναι η δική μας συμμετοχή και ανυπομονώ να ακούσω και να δω τι έχουν ετοιμάσει!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *