Σουηδία: Αλλαγές στα στοιχήματα λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen 2020!

Λίγες ώρας μας χωρίζουν πριν από τον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen, που πραγματοποιείται στο Λινσέπινγκ και την Saab Arena. Το τοπίο δεν φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει αφού τα στοιχήματα, αλλά και τα προγνωστικά, δίνουν πολύ μικρές διαφορές ανάμεσα στους υποψηφίους, τόσο για την απευθείας πρόκριση στον τελικό, όσο και την πρόκριση στην δεύτερη ευκαιρία.

Χθες το βράδυ αμέσως μετά το τέλος της πρώτης γενικής πρόβας ο OGAE Sweden πραγματοποίησε ένα poll εξόδου στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 600 άνθρωποι, που παρακολούθησαν την πρόβα. Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Σύμφωνα δηλαδή με το παραπάνω poll Felix Sandman και The Mamas κέρδιζαν το εισιτήριο για τον τελικό της Friends Arena στην Στοκχόλμη, ενώ Malou και Robin Bengtsson θα είχαν ακόμη μία ευκαιρία για να βρεθούν στον τελικό, μέσω του Andra Chansen στην Stiga Sports Arena στην Εσκίλστουνα.

Το poll αυτό επηρέασε και τα στοιχήματα, που διαμόρφωσαν τις αποδόσεις τους ανάλογα και έφεραν για πρώτη φορά στην δεύτερη θέση τις The Mamas, με τον Felix Sandman φυσικά ακλόνητο στην κορυφή, αν και με αυξανόμενες αποδόσεις.

Με εξαίρεση όμως τον Felix Sandman, που η θέση του στον τελικό δείχνει εξασφαλισμένη, η δεύτερη θέση είναι ανοιχτή για τρεις υποψηφίους (The Mamas, Malou και Robin Bengtsson).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen  ζωντανά απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδας  από το Λινσέπινγκ της Σουηδίας ΕΔΩ .

Ποια δύο τραγούδια πιστεύετε θα πάρουν την απευθείας πρόκριση για τον τελικό της 7ης Μαρτίου;

Πηγή: SVT, Eurovisionworld
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *