Σουηδία: Αποκλείστηκε από το Melodifestivalen 2020 o Thorsten Flinck!

Η  δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας, SVT, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι ο Thorsten Flinck αποκλείστηκε από το Melodifestivalen 2020, εξαιτίας εκκρεμούς ποινικής υπόθεσης που υπάρχει εναντίον του.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο Thorsten κατηγορήθηκε για παράνομη απειλή και βανδαλισμό, αφήνοντας έκθετο το SVT, σε περίπτωση νίκης του στο Melodifestivalen 2020. O Thorsten Flinck θα συμμετείχε στον επόμενο ημιτελικό, το ερχόμενο Σάββατο στο Γκέτεμποργκ.

Ξεκινάει το κυνήγι για έναν νέο ερμηνευτή

Η SVT επιβεβαίωσε ότι, ενώ ο Flinck δεν θα συμμετάσχει τελικά στο Melodifestivalen 2020,  το τραγούδι του Miraklernas tid, θα παραμείνει στον διαγωνισμό. Η διαδικασία εύρεσης ενός νέου ερμηνευτή για την συμμετοχή του, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη για να φέρει το τραγούδι είχε ήδη αρχίσει.

Ο Thorsten είχε προηγουμένως συμμετάσχει στο Melodifestivalen του 2012, με το τραγούδι Jag reser mig igen .

Το Melodifestivalen ξεκίνησε χθες βράδυ

Το Melodifestivalen επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες χθες το βράδυ με τον πρώτο ημιτελικό, ζωντανά από το Saab Arena στο Λινσέπινγκ.

Οι Robin Bengtsson & Mamas κέρδισαν το απευθείας εισιτήριο για τον τελικό, ενώ οι Malou Prytz & Felix Sandman προχώρησαν στον γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας.

Για όσα συνέβησαν στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό, μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό μας άρθρο.

Πηγή: SVT

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *