Στοιχήματα: Ανακατατάξεις μετά την παρουσίαση του Sanremo 2020!

Οι συμμετοχές ανακοινώνονται και τα στοιχήματα αλλάζουν συνεχώς.

Μετά την παρουσίαση της ισπανικής και της τσέχικης συμμετοχής και της ανακοίνωσης της Stefania για την Ελλάδα, σειρά είχε η Ιταλία και το φεστιβάλ του Sanremo 2020. Ωστόσο, τα τραγούδια που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες φαίνεται να μην έπεισαν τους fans της Eurovision αλλά ούτε και τις στοιχηματικές εταιρείες.

Τις προηγούμενες μέρες, η Ελλάδα είχε βρεθεί στην 15η θέση με την πρώτη πεντάδα να την αποτελούν κατα σειρά οι Ιταλία, Ρωσία, Σουηδία, Νορβηγία και Μάλτα. Να σημειωθεί πως από αυτές τις χώρες, μόνο η Ιταλία έχει πλέον παρουσιάσει όλα τα υποψήφια τραγούδια.

Ας δούμε πώς έχει διαμορφωθεί η κατάταξη στις 6\2.

 

Παρατηρούμε λοιπόν πως στην θέση έχει πλέον περάσει η Νορβηγία, στη και παραμένει η Ρωσία και η Σουηδία αντίστοιχα και στην βρίσκουμε αυτήν τη στιγμή την Ιταλία, μετά και την παρουσίαση των τραγουδιών στο Sanremo. Την πεντάδα κλείνει η Αυστραλία που σημειώνει άνοδο δύο θέσεων.

Όσον αφορά την Ελλάδα, βρισκόμαστε στη  17η θέση. Η επιλογή της Stefania, με την έμπειρη ομάδα που την συνοδεύει συνεχίζει να γεννάει προσδοκίες, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τις εταιρείες στοιχημάτων από τη στιγμή της ανακοίνωσης.

Η Κύπρος, παράλληλα, συναντάται στην 26η θέση, μία χαμηλότερη απ’ ότι τις προηγούμενες ημέρες.

Τα παραπάνω στοιχήματα αναμένεται να διαφοροποιηθούν πολύ τις επόμενες ημέρες, αφού θα έχουμε “βροχή” από ανακοινώσεις καλλιτεχνών και τραγουδιών.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *