Στοιχήματα: Πέρασε στην τρίτη θέση η Λιθουανία!

Ανατροπές στον πίνακα των στοιχημάτων, μετά την δημοσιοποίηση των τελευταίων συμμετοχών τις προηγούμενες ημέρες. Έχοντας πλέον ακούσει τα 11 από τα 41 τραγούδια του φετινού διαγωνισμού αρχίζουν και φαίνονται τα πρώτα φαβορί, που σταθεροποιούνται στις πρώτες θέσεις. Μεγάλη έκπληξη η Λιθουανία με τους The Roop και το On Fire που είναι πλέον στην τρίτη θέση, κάτι πρωτόγνωρο για την μοναδική βαλτική χώρα που δεν έχει ακόμη νίκη.

Η Ιταλία παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση, με την Σουηδία πλέον να είναι δεύτερη και την Λιθουανία όπως σας είπαμε παραπάνω να βρίσκεται στην τρίτη θέση! Την πεντάδα συμπληρώνει η Ρωσία με πτωτικές τάσεις, για την οποία όμως μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κάποια πληροφορία για την συμμετοχή της και η Νορβηγία.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 18η θέση και η Κύπρος στην 32η. Η Αρμενία που επέλεξε το Σάββατο την Αθηνά Μακουκιάν και το Chains On Me, δεν φαίνεται να πείθει και είναι στην 33η θέση.

*Αφορά τις αποδόσεις όπως δημοσιεύονται στο Eurovisionworld.com στις 18.2 και ώρα 12.00 πμ

Τα στοιχήματα αναμένεται να παρουσιάσουν μεγάλες μεταβολές το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες θα κυκλοφορήσουν 30 τραγούδια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2020!

4 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *