Στοιχήματα: Στην δεύτερη θέση η Λιθουανία | Τρίτη η Ρουμανία μετά την ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών της Roxen!

Ανατροπές στον πίνακα των στοιχημάτων έφερε η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών της Roxen για την Eurovision 2020, αλλά και η συνεχιζόμενη επέλαση των The Roop και του τραγουδιού τους On Fire!

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον η Λιθουανία, που έχει μάλιστα ροκανίσει την διαφορά από την πρώτη Ιταλία και σύντομα πιθανόν να έχουμε την ανατροπή, με την βαλτική χώρα να περνά για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφή του πίνακα των στοιχημάτων.

Τα υποψήφια τραγούδια της Ρουμανίας ενθουσίασαν τις στοιχηματικές εταιρείες, που την ανέβασαν στην τρίτη θέση μέσα σε ένα 24ωρο!

Μεγάλη χαμένη η Νορβηγία, η οποία έχασε αρκετές θέσεις και πλέον βρίσκεται στην όγδοη θέση. Τέταρτη είναι η Σουηδία, πέμπτη η Ρωσία, ενώ την δεκάδα συμπληρώνουν οι Αυστραλία, Βουλγαρία, Μάλτα και Πολωνία.

Η Ελλάδα είναι στην 19η θέση και η Κύπρος, έχοντας ανέβει λίγο από την προηγούμενη φορά που σας ενημερώσαμε για τα στοιχήματα, είναι στην 28η θέση.

* Τα παραπάνω στοιχήματα αφορούν τις αποδόσεις των στοιχημάτων όπως δημοσιεύθηκαν στο Eurovisionworld, 22/2 και ώρα 13.30.

Παρακάτω δείτε τα βίντεο reactions των Eurovision Buddies σε Λιθουανία και Ιταλία αντίστοιχα:

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μάριος
    Μάριος says:

    Aνοησίες. Ελάχιστα χρήματα παίζονται αυτή τη στιγμή στα στοιχήματα. Κάποιος με πολύ λίγα ευρώ μπορεί να ανεβάσει τραγούδια και να δημιουργήσει εντυπώσεις. Ούτε η μπαναλαρία της Ιταλίας θα είναι τόσο ψηλά, ούτε η χαζομαρούλα της Λιθουανίας, ούτε τα ανώδυνα ποπάκια της Ρουμανίας.

    Απάντηση
  2. George
    George says:

    Μπορει καποιος να μας κανει μια συγκριση μεταξυ του ”Cherry Red” της Ρουμανιας και του ”Supergirl”? Μοιαζουν? Ποιο ειναι καλυτερο και ποιο ειναι πιο μοντερνο?Εν ολιγοις εαν επιλεξουν το cherry red,εχουμε ανταγωνισμο απο την στιγμη που ειναι ενα συγχρονο ποπ? Εσυ Γιαννη θα μπορουσες να μας διαφωτισεις λιγο?

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Η πρώτη ουσιαστική “αξία” των στοιχημάτων θα υπάρξει σε 2 εβδομάδες περίπου, που θα έχουν γίνει γνωστά όλα τα τραγούδια που θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό. Για την ώρα βλέπουμε πολλά ανεβοκατεβάσματα στον σχετικό πίνακα, χωρίς κάποιον ουσιαστικό και προφανή λόγο, αφού δεν υπάρχει σύγκριση τραγουδιών, αλλα μεμονωμένα τραγούδια που έχουν ή δεν έχουν κάποιου είδους αποδοχή.

    Εύχομαι όταν γίνει γνωστό το τραγούδι μας να ανέβει πολύ ψηλά στον σχετικό πίνακα και φυσικά να είναι καλό και να έχει μεγάλη αποδοχή!

    Απάντηση
  4. Giwrg
    Giwrg says:

    Προσωπικά μ αρέσει πλ το τραγούδι της Λιθουανία σ για γιουροβιζιον (δεν θα τ άκουγα μάλλον εκτός αυτής) αλλά θεωρώ όπως και πέρσι της Πορτογαλία σ πολύ δήθεν τη χορογραφία. Όταν θελουμε να κάνουμε κάτι πιο περίεργο στην παρουσίαση αυτό πρέπει να έχει μια αιτία, να συνδέεται με το τραγούδι (όχι απαραίτητα ό,τι λέει το τραγούδι να γίνεται στη σκηνή αλλά να υπάρχει μια τομή) και όλο το χορευτικό πρέπει να έχει συνέχεια και ΡΟΗ να μν γίνονται άκυρα πράγματα. Αν δεν το φτιάξουν κ το κρατήσουν ίδιο θεωρώ θα έχουν κακό αποτέλεσμα αν κ θα περάσουν τελικό (θα έλεγα σαν την Πορτογαλία πέρσι αλλά αυτή είχε κ τραγικό τραγούδι για αυτό αποκλείστηκε)

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Ποτε δεν θα έδειχναν snippet..θα έδειχναν backstage απο το κλιπ αυριο, εφοσον ξεκινουσε η ειδικη εκπομπη απο αυτη την Κυριακη. Τελικα όπως γράψαμε η πρεμιέρα πήγε κατευθειαν την επομενη Κυριακη.

      Απάντηση
  5. Νίκος
    Νίκος says:

    Εγώ σκέφτομαι να παίξω έστω και 1€ στο σαν Μαρινο από τώρα γιατί πολύ μυστικοπάθεια έχει παίξει και ο χαμός που γίνεται γύρω από το 2021 είναι περίεργος . Μπορεί να βγάλουν βέβαια καμία χαζομάρα όπως από το 15 Και μετα αλλά ποτέ δεν ξέρεις

    Απάντηση
  6. C.G
    C.G says:

    Είναι πολύ νωρίς με μόνο 11 συμμετοχές γνωστές για όποια συμπεράσματα για νικητή. Από κει και πέρα τα στοιχήματα που ποτέ δεν τα δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα και ειδικά πριν τις πρόβες του Μαΐου δείχνουν μια τάση. Το τραγούδι της Λιθουανίας το λατρεύω και συμφωνώ ότι από όσα έχουμε ακούσει ως τώρα έχει περισσότερα vibes νικητή. Αλλά μιλάμε για μια χώρα όπως η Λιθουανία με περιορισμένη δυναμική στον θεσμό και αυτό παίζει σημαντικότατο ρόλο όταν συζητάμε για νικητή. Οπότε αν και πολύ θα ήθελα να δω την Λιθουανία να κερδίζει με αυτό το κομμάτι δεν το βλέπω να γίνεται. Στα υπόλοιπα δεν μου κάνει εντύπωση η πτώση της Νορβηγίας νομίζω θα πέσει αρκετά και στο μέλλον, δεν βλέπω πως μπορεί να κερδίσει η συγκεκριμένη συμμετοχή, νομίζω ένα τοπ 10 το μπορεί πάντως. Λογικότατη η θέση της Ρουμανίας με τα υποψήφια κομμάτια που έχει και την δυναμική της χώρας

    Θα πρότεινα σε κάποιους να περιορίζονται στην προσωπική τους κριτική για τα κομμάτια με βάση το προσωπικό τους γούστο οι οποίες είναι όλες σεβαστές και δεκτές αφού πρόκειται για το γούστο τους. Οι προβλέψεις με ύφος σιγουριάς, παρουσιαζόμενες με χαρακτηρισμούς εκθέτουν τους γράφοντες και προκαλούν γέλια όταν οι ίδιοι εκτίθενται ΚΑΘΕ χρονιά με τις προβλέψεις τους. Αφήστε τις προβλέψεις για θέσεις και νικητές δεν πετυχαίνεται ούτε καρχαρία σε μπανιέρα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *