Φωκάς Ευαγγελινός: “Δεν θα πήγαινα στην Eurovision με τη Βόρεια Μακεδονία και την Τουρκία” | Συνέντευξη στο DoT!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή DoT έδωσε ο Φωκάς Ευαγγελινός. Μίλησε για τις εμπειρίες του στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και φυσικά για την Stefania και την ελληνική συμμετοχή.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός θεωρείται όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, ως ένας από τους κορυφαίους στο είδος του. Μίλησε για την πρώτη του εμπειρία στην Eurovision με τον Σάκη, την Έλενα φυσικά, αλλά και τις μεγάλες του επιτυχίες με άλλες χώρες, όπως ο Dima Bilan και η Ani Lorak.

Αναφέρθηκε και στις αποτυχίες του, όπως αυτό που συνέβη με την Demy το 2017, όπου δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει αυτό που είχε στο μυαλό του. Συζητά και με άλλες χώρες για φέτος, αλλά δεν αποκάλυψε ποιες, προφανώς η μία είναι η Μολδαβία, εφόσον φυσικά κερδίσει η Natalia Gordienko τον εθνικό τελικό το επόμενο Σάββατο.

Το άγχος φέτος είναι μεγαλύτερο από ποτέ, γιατί θέλει το καλύτερο για την Ελλάδα, ενώ προς τιμήν του ο Έλληνας σκηνοθέτης δήλωσε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ με την Βόρεια Μακεδονία ή την Τουρκία!

Δεν θα μπορούσε ο Φωκάς να μην αναφερθεί στην ομάδα των επιτυχιών, τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Ηλία Κοκοτό, λέγοντας πως πάντοτε οι επιτυχίες έρχονται από την συλλογική προσπάθεια όλων.

Μπορείτε να δείτε όλη την συνέντευξη παρακάτω:

 

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Ό,τι και να λέμε ο Φωκάς έχει δώσει στην Ελλάδα (και όχι μόνο) μερικές από τις καλύτερες παρουσιάσεις στον διαγωνισμό. Υπάρχουν και τα “στραβοπατήματα”, αλλά αυτά αποτελούν την εξαίρεση. Θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοιον άνθρωπο και καλλιτέχνη στην Ελλάδα και που σίγουρα έχει αφήσει την σφραγίδα του στην Eurovision.
    Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος θα επιμεληθεί την σκηνική μας παρουσίαση και φυσικά ανυπομονώ να δω τι έχει ετοιμάσει!
    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
    • eurogreek
      eurogreek says:

      Τι άλλο θα ακούσουμε;Γιατί τον υποχρεώνει κάνεις; Επαγγελματίας είναι συνεργάζεται με όποιον θέλει…Μην τα βλέπουμε όλα ρατσιστικά κ περίεργα. Ο κάθε άνθρωπος έχει τα standarts του.

      Απάντηση
  2. Μάριος
    Μάριος says:

    Διότι το να πηγαίνει κατ’επανάληψη με χώρες με δικτατορικά και διεφθαρμένα καθεστώτα, που στρέφονται ευθέως κατά της Ελλάδας και της Ευρώπης είναι πολύ τιμητικό για τον ίδιο;

    Απάντηση
    • vangelis vt
      vangelis vt says:

      Στράφηκε η Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν και η Μολδαβία κατά της Ελλάδας; Θα τρελαθούμε τώρα;

      Πολύ καλά τα είπε. Συνέντευξη ενός αξιόλογου ανθρώπου.

      Απάντηση
        • vangelis vt
          vangelis vt says:

          Δική μας επιλογή σχετικά με το με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε ήταν αυτό. Και το ποιοι στήριζαν την Τουρκία αδιασάλευτα όλες τις προηγούμενες δεκαετίες για να γίνει η μεγάλη δύναμη που είναι σήμερα επίσης είναι γνωστό.

          Απάντηση
          • Μάριος
            Μάριος says:

            Πολύ ορθώς η Ελλάδα πήγε με το μέρος της Δύσης και όχι με ένα διεφθαρμένο ολιγαρχικό σύστημα κατ’επίφαση δημοκρατίας, και πολύ ορθώς αντιλαμβανόμαστε τη Ρωσία ως εχθρικά διακείμενη προς εμάς χώρα. Ο κος Ευαγγελινός έχει επιλεκτικές ευαισθησίες.

  3. ABC
    ABC says:

    Ορμώμενος από κάποια σχόλια, ελπίζω να με συγχωρέσετε που θα βγω εκτός γιουροβιζιονικού θέματος.
    Όλοι εσείς που με το παραμικρό διαρρηγνύετε τα ιμάτια σας & κατηγορείτε τον οποιονδήποτε για ρατσισμό, φασισμό (αναρωτιέμαι αν έχετε ανοίξει ποτέ κανέναν Μπαμπινιώτη)….& δε ξέρω εγώ τι άλλο προστάζει η σημερινή ντεμέκ προοδευτική αριστερόστροφη πολιτική ορθότητα & μόδα, αναγνωρίζετε τουλάχιστον το δικαίωμα στην προσωπική άποψη, το δικαίωμα στην προσωπική επιλογή (& κατ’ επέκταση στον προσωπικό προσδιορισμό);
    Όσον αφορά τώρα τον Ευαγγελινό, επαναλαμβάνεται συνέχεια & ώρες ώρες δείχνει ξεπερασμένος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *