Eurovision 2020: Η NikkieTutorials online παρουσιάστρια της Eurovision 2020!

Η πιο γνωστή διαδικτυακή σταρ της Ολλανδίας και γνωστή make-up artist NikkieTutorials (Nikkie de Jager) θα μεταδώσει τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ μέσω του επίσημου καναλιού του διαγωνισμού στο YouTube. Θα είναι επίσης παρουσιάστρια μιας εκπομπής που θα παρουσιάζει τα παραλειπόμενα από όσα λαμβάνουν χώρα στα παρασκήνια του Ahoy Rotterdam. Εκτός από τα παρασκήνια, η Nikkie de Jager θα έχει ρόλο και κατά την τελετή έναρξης του διαγωνισμού στις 10 Μαΐου, ενώ θα την δούμε και κατά τη διάρκεια των 3 ζωντανών shows.

Λίγα λόγια για τη Nikkie

Με πάνω από 13 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και 13,8 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, η NikkieTutorials είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη διαδικτυακή σταρ της Ολλανδίας. Η επιτυχία της ξεπερνάει τα ολλανδικά σύνορα. Η Nikkie έχει, μεταξύ άλλων, επιμεληθεί το μακιγιάζ διάφορων αστέρων όπως η Kim Kardashian, η Jessie J και η Lady Gaga.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

please watch the video for some important news I have to share with you! 🎤🇳🇱✨ @itsduncanlaurence thank you for joining me 😍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NikkieTutorials (@nikkietutorials) στις

Σε δηλώσεις της ανέφερε μεταξύ άλλων:

Από τη στιγμή που κέρδισε ο Duncan Laurence στο Τελ Αβίβ, είχα μόνο μια επιθυμία: να συμμετάσχω στην ολλανδική έκδοση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! Ένιωσα μεγάλη τιμή, όταν με προσέγγισαν για το εν λόγω project στα τέλη της χρονιάς. Ανυπομονώ πραγματικά να βιώσω αυτή την πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία!

Η ίδια ανακοίνωσε τα μεγάλα νέα μέσω ενός βίντεο που έκανε από κοινού με τον Duncan Laurence!

Ο Εκτελεστικός Παραγωγός της Eurovision 2020, Sietse Bakker, είναι ιδιαίτερα υπερήφανος με το πόσο αφοσιωμένη είναι η Nikki στον διαγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του ανέφερε:

Όλοι γνωρίζουν τη Nikkie και η Nikkie ξέρει τους πάντες! Είναι η διεθνής star της Ολλανδίας και είμαστε περήφανοι για αυτό! Θεωρείται από τους πλέον πιστούς Eurofans στην Ολλανδία και σίγουρα πρέπει να είναι μέρος της φετινής έκδοσης του διαγωνισμού!

Μάλιστα, η Nikkie de Jager είναι η 1η εκπρόσωπος της φυλομεταβατικής κοινότητας που θα παρουσιάσει την Eurovision. Η ίδια έχει κάνει τη φυλομετάβασή της εδώ και χρόνια, αλλά πολύ πρόσφατα μίλησε ανοιχτά γι’ αυτό στο κανάλι της στο YouTube.

πηγή: eurovision.tv

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μάριος
    Μάριος says:

    Mε ενοχλεί όταν ιντερνετικές περσόνες, που έχουν γίνει δημοφιλείς στο διαδίκτυο κάνοντας επουσιώδη πράγματα, παραγκωνίζουν επαγγελματίες καλλιτέχνες και παρουσιαστές με προσπάθεια και δουλειά ετών πάνω στο αντικείμενο, απλά χρησιμοποιώντας την πρόσκαιρη και απολύτως πλασματική δημοφιλία τους.

    Απάντηση
  2. C.G
    C.G says:

    Μπράβο στην Ολλανδία που δίνει φρέσκο αέρα και τολμά διαφορετικά πράγματα. Το μέλλον βρίσκεται στο youtube και γενικότερα στο διαδίκτυο και η τηλεόραση έχει μείνει να αργοσβήνει βαλτωμένη στον συντηρητισμό της, την σοβαροφάνεια της με τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα να ανακυκλώνονται δεκαετίες. Μιλάω για τα ελληνικά δεδομένα καθώς δεν ξέρω τι συμβαίνει στην Ολλανδική τηλεόραση. Τι καλύτερο και πιο δίκαιο λοιπόν από το να παρουσιάσει ιντερνετικά τον θεσμό το πιο επιτυχημένο άτομο στο διαδίκτυο στην Ολλανδία και παγκόσμιο φαινόμενο όπως η Nikkie. Ξέρει το ίντερνετ και το διαδίκτυο όσο λίγοι, είναι αυτοδημιούργητη και όχι “φυτευτή”, κατάφερε από το μηδέν με την αξίας της και με άπειρες δυσκολίες, να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα παγκοσμίως. Δεν την ακολουθώ, δεν είναι στα ενδιαφέροντα μου καθόλου το περιεχόμενο του καναλιού της, αλλά της βγάζω το καπέλο για όσα κατάφερε. Το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση.

    Απάντηση
  3. Νίκη
    Νίκη says:

    Η Νίκη είναι πολύ καλή πάνω στο είδος της δουλειάς της την ακολουθώ στο κανάλι της και με βοηθάει πολύ στο μακιγιάζ που εγώ δεν ήξερα το κάτι πάρα πάνω από τα απλά πάνω στο μακιγιάζ,τώρα είμαι πολύ καλή και χάρη στην Νίκη και θα πάω σε σχολή μακιγιάζ.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *