Eurovision 2020: Οι παρουσιαστές των press conferences!

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο το AVROTROS, o τηλεοπτικός φορέας της οικοδέσποινας Ολλανδίας, κατα την διάρκεια του διαγωνισμού, οι παρουσιαστές των press conferences θα είναι η Roos Moggré και ο Andrew Makkinga.

Συνολικά θα διεξαχθούν 87 συνεντεύξεις τύπου που θα λάβουν χώρα στο Rotterdam Ahoy, το διάστημα 2-17 Μαΐου.

Ένα σύνολο 1500 δημοσιογράφων και διεθνών τηλεοπτικών σταθμών θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις συνεντεύξεις, ενώ αυτές μετά το πέρας των ημιτελικών και του τελικού θα προβληθούν ως είθισται ζωντανά μέσω του επίσημου καναλιού του διαγωνισμού στο YouTube.


Λίγα λόγια για τον Andrew Makkinga:

O Andrew, γνωστός ως ρεπόρτερ μουσικών φεστιβάλ στο δίκτυο NTR, είναι παρουσιαστής και τηλεοπτικό σχολιαστής. Με γνώσεις τόσο σε πολιτικά όσο και σε μουσικά θέματα, έχει την ικανότητα να συνδυάσει έννοιες που εκ πρώτης όψεως δεν δείχνουν να σχετίζονται μεταξύ τους. Όπως δηλώνει για τον διαγωνισμό της Eurovision:

Είναι ένα όμορφο γεγονός που συνδέει τους πάντες. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ποικιλία των μουσικών ειδών που μπορούμε να περιμένουμε από αυτό, βλέποντας το από αυτή την οπτική γωνία.


Λίγα λόγια για την Roos Moggré:

Η Roos είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό σταθμό AVROTROS και την δεδομένη περίοδο στο πρόγραμμα EenVandaag.Παράλληλα με τον ρόλο της αυτό, βρίσκεται επίσης στην παρουσίαση και του ραδιοφωνικού προγράμματος Radio EenVandaag. Όπως δηλώνει για τον διαγωνισμό της Eurovision:

Πραγματικά ανυπομονώ να δω την διεθνή όψη αυτού του διαγωνισμού. Δημοσιογράφοι και μουσικοί έρχονται από όλο τον κόσμο και θεωρώ πως είναι φανταστικό που θα έχω έναν ρόλο σε αυτό. Παρουσίασα τις συνεντεύξεις τύπου του Duncan όταν έφτασε στο αεροδρόμιο του Σχιπχόλ καθώς και όταν ανακοινώθηκε το Ρότερνταμ ως οικοδέσποινα πόλη. Νομίζω πως το να εργάζομαι με τον Andrew είναι ένα δώρο για μένα. Είμαστε έτοιμοι για αυτό! 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *