Eurovision 2020: Οι πρώτοι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στα Opening/Interval Acts του διαγωνισμού!

Κάτι λιγότερο από 100 ημέρες απομένουν μέχρι τον Μεγάλο Τελικό της 16ης Μαΐου. Έτσι, οι διοργανωτές άδραξαν την ευκαιρία να αποκαλύψουν τα πρώτα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν Opening/Interval Acts του επερχόμενου Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Φιλοξενώντας περισσότερους νικητές από κάθε άλλη φορά, η 65η επέτειος του Διαγωνισμού θα γίνει μια γιορτή της μουσικής και της πολυμορφίας, που θα συνδέσει από γενιά σε γενιά τους fans του.

Ένα ταξίδι στο χρόνο

Κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Τελικού στις 16 Μαΐου, ενόσω οι τηλεθεατές από το σπίτι θα ψηφίζουν τις αγαπημένες τους συμμετοχές, 7 πρώην νικητές θα κάνουν την εμφάνισή τους στη σκηνή του Ahoy Rotterdam. Δεν θα είναι, όμως, απλά παρόντες. Αλλά θα ερμηνεύσουν ένα ποτ-πουρί από αξέχαστες επιτυχίες του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

Οι πρώην νικητές της Eurovision που θα κοσμήσουν με την παρουσία τους την 65η έκδοση της είναι:

  • η Gigliola Cinquetti (Ιταλία 1964) με το Non ho l’età
  • η Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969) με το De Troubadour 
  • η Getty Kaspers των Teach-In (Ολλανδία 1975) ερμηνεύοντας το Ding-A-Dong (τελευταία νίκη της Ολλανδίας μέχρι τη νίκη της στο Τελ Αβίβ)
  • η μικρότερη νικήτρια στην ιστορία του θεσμού, Sandra Kim (Βέλγιο 1986) ερμηνεύοντας το J’aime La Vie
  • οι Paul Harrington & Charlie McGettigan (Ιρλανδία 1994) με το Rock ‘n’ Roll Kids
  • ο Alexander Rybak (Νορβηγία 2009) με το βιολί του και το πολυαγαπημένο Fairytale

Και φυσικά, λίγο πριν περάσει το τρόπαιο στον επόμενο νικητή της Eurovision, ο Duncan Laurence θα τραγουδήσει για άλλη μια φορά το Arcade, το τραγούδι που χάρισε πέρσι στην Ολλανδία την 5η της νίκη στην ιστορία του διαγωνισμού.

Taxi Girl

Κατά τη διάρκεια των 3 ζωντανών shows, η παρουσιάστρια Edsilia Rombley θα μετεξελιχθεί στην αγαπημένη “οδηγό ταξί” της Eurovision “βολτάροντας” στους δρόμους του Ρότερνταμ με 4 πρώην νικητές του διαγωνισμού. Πρόκειται για τη Ruslana (Ουκρανία 2004), την Anne-Marie David (Λουξεμβούργο 1973), τον Izhar Cohen (Ισραήλ 1978) και τη Niamh Cavanagh (Ιρλανδία 1993). Εκείνοι θα μιλήσουν για τη νίκη τους στη Eurovision και για το τι σήμαινε ο Διαγωνισμός στη μετέπειτα σταδιοδρομία τους. Και ποιος ξέρει τι άλλο θα συμβεί ενώ θα βρίσκονται στο δρόμο;

Breakdance στον 2ο ημιτελικό

Όπως γνωρίζουμε, η Ελλάδα θα συμμετέχει στον 2ο ημιτελικό της 14ης Μαΐου. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος breakdancer Redo (Redouan Aiit Chit) θα ανοίξει τον 2ο Ημιτελικό με μια εντυπωσιακή παράσταση.

Ο Redo γεννήθηκε με αρκετές φυσικές δυσμορφίες. Παρά τις επιπλοκές αυτές, ο ίδιος δεν επέτρεψε ποτέ την κατάστασή του να επηρεάσει αρνητικά τη ζωή του.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα Opening/Interval Acts πρόκειται να ανακοινωθούν εντός των επόμενων εβδομάδων από τους Ολλανδούς διοργανωτές.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τη διοργάνωση του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο στο Ρότερνταμ!

πηγή: eurovision.tv

1 reply
  1. eurogreek
    eurogreek says:

    Πολύ ωραίοι guests..Η Ολλανδία θα κάνει έναν υπέροχο διαγωνισμό. Απίστευτο πάντως που η Sandra Kim παραμένει η μοναδική νικήτρια του Βελγίου.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *