London Eurovision Party: Η SuRie συμπαρουσιάστρια της φετινής διοργάνωσης!

Με την έως τώρα παρουσιάστρια, Nicki French, να δηλώνει την δυσκολία της να βρεθεί στην παρουσίαση του φετινού London Eurovision Party, λόγω της συμμετοχής της στο μιούζικαλ  Cruising Through Menopause, οι διοργανωτές, μέσω της επίσημης σελίδας του event στο Twitter, ανακοίνωσαν την SuRie για την θέση αυτή.

Η SuRie, εκπροσώπησε το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision 2018 με το τραγούδι “Storm” καταλαμβάνοντας την 24η θέση. Παρά το κακό αποτέλεσμα, η ίδια έχει παραμείνει ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό τόσο για τον χαρακτήρα και το χιούμορ της καθώς και για τις εμφανίσεις της σε διάφορα events του διαγωνισμού τα τελευταία χρόνια. Έπειτα από την ανακοίνωση αυτή, οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θετικές καθώς περιμένουν να την δουν στην σκηνή μιας και θα συμμετάσχει και ως performer την βραδιά εκείνη, ερμηνεύοντας επιτυχίες του διαγωνισμού καθώς και νέα κομμάτια από τον νέο της δίσκο, “Dozen“.

Με λίγο λιγότερο από 40 μέρες να απομένουν για την βραδιά αυτή, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως έχουν ήδη τους πρώτους πέντε επιβεβαιωμένους συμμετέχοντες και θα ξεκινήσουν να ενημερώνουν για αυτούς, αναφέροντας τους έναν προς έναν ανά ημέρα, ξεκινώντας από απόψε.

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *