Melodifestivalen 2020: Η Loreen ως Interval Act στον γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας

Το επόμενο Σάββατο 29 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο γύρος της Δεύτερης Ευκαιρίας στο Stiga Sports Arena στην Εσκίλστουνα της Σουηδίας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος από την βραδιά της δεύτερης ευκαιρίας θα μάθουμε τις τελευταίες 4 συμμετοχές, όπου θα συμπληρώσουν την λίστα των δώδεκα φιναλίστ του μεγάλου τελικού.

Ωστόσο, φέτος η δημόσια τηλεόραση της χώρας μας επιφύλαξε μία έκπληξη για τον γύρο της δεύτερης ευκαιρίας, καθώς η Loreen πρόκειται να πραγματοποιήσει μία guest εμφάνιση με ένα medley με τις 3 συμμετοχές της από τον διαγωνισμό του Melodifestivalen. Η Loreen πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στον διαγωνισμό το 2011 με το  “My Heart Is Refusing Me”, το οποίο δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Την επόμενη χρονιά, ωστόσο, με το “Euphoria” κατάφερε να φέρει την νίκη για χάρη της Σουηδίας στον τελικό της Eurovision. Το 2017 επέστρεψε στο Melodifestivalen με το “Statements”, αλλά προς έκπληξη όλων δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Μαζί με την Loreen, το επόμενο Σάββατο θα παρουσιαστεί και το Melodifestivalen Hall of Fame. Περίπου 20 συμμετοχές από τον αγαπημένο διαγωνισμό θα εμφανιστούν στην σκηνή του Melodifestivalen 2020, ανάμεσα τους ο Tomas Ledin, Björn SkifsMåns Zelmerlöw, Lill Lindfors, After Dark και Anna Book. Η έντονα νοσταλγική βραδιά θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το συνηθισμένο, καθώς θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *