O Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου ξανά μαζί στο σχολιασμό της Eurovision 2020 | Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου αναλαμβάνουν ξανά μαζί στο σχολιασμό της Eurovision 2020, κάτι φυσικά που μας είχε επιβεβαιώσει ήδη από τον Νοέμβριο η αρχηγός της ελληνικής αποστολής, κα Μαρία Κουφοπούλου. Ακολουθεί η επίσημη απάντηση της ΕΡΤ.

Από το 2013 το αγαπημένο δίδυμο ενώνει δυνάμεις, πένες και φωνές και περιγράφει το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για τους τηλεθεατές της ΕΡΤ και τους ακροατές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Και οι δύο πρωτοπαρουσίασαν το διαγωνισμό το 2006 στην Αθήνα, ο Γιώργος για την τηλεόραση και η Μαρία για το ραδιόφωνο. Η δημοσιογράφος και παραγωγός συνέχισε τις παρουσιάσεις για το ραδιόφωνο και το 2011 έγινε η φωνή της τηλεοπτικής μετάδοσης. Με τον αγαπημένο συγγραφέα και ηθοποιό συναντήθηκαν το 2013 και έκτοτε, πάντα μαζί, αποτελούν την επιλογή της ΕΡΤ στο σχολιασμό των live shows.

Και φέτος λοιπόν, η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα βρίσκονται στα studio του συναυλιακού χώρου Rotterdam Ahoy για την απευθείας μετάδοση των δύο Ημιτελικών στις 12 και 14 Μαΐου και του Μεγάλου Τελικού του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στις 16 Μαΐου 2020.

#ΟpenUp και… stay tuned στην ΕΡΤ!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Χωρίς να συμφωνώ πάντα με όλα τα σχόλια τους όλα αυτά τα χρόνια, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε στο σχολιασμό.
    Και οι δυο είναι έμπειροι στη δουλειά τους και γνώστες του διαγωνισμού.

    Απάντηση
  2. Marina and the Diamonds
    Marina and the Diamonds says:

    Η Κοζάκου θα μπορούσε να λείπει . Εφόσον δεν τις αρέσει ο διαγωνισμός και το λέει ανοιχτά , γιατί επιμένει να κάνει κάτι που σνομπαρει? Ίσως για να συνεχίζει να κάνει υποτιμητικά σχόλια για συμμετοχές που η ίδια δεν θεωρεί “ποιοτικές”.

    Απάντηση
    • TimGr
      TimGr says:

      Πολύ γκαντέμικη η 6η θέση το 2013… Και το 2018 με τον Λιζάρδο και τη Σκαλιώνη πολύ γουρλίδικος ο αποκλεισμός χαχχαχαχα! Ο Καπουτζίδης με την Κοζάκου είναι πολύ καλό δίδυμο με γνώσεις στον διαγωνισμό τουλάχιστον. Ωστόσο όσο περνάνε τα χρόνια τους βρίσκω όλο και πιο άνευρους ως σχολιαστές… Ελπίζω να έχουν περισσότερο χιούμορ και ενέργεια φέτος

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *