Poll: Ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι από την Eurovision 2020!

Σε τρεις εβδομάδες από τώρα έχουμε την συνάντηση των αρχηγών αποστολών, από τις 41 χώρες που συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Προς το παρόν όμως έχουμε 11 τραγούδια, τα οποία ζητούν την δική σας ψήφο.

Μέχρι λοιπόν το βράδυ της Παρασκευής, 21/2, μπορείτε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας τραγούδι. Από κάθε ip είναι δυνατή μία μόνο ψήφος, ώστε τα αποτελέσματα να είναι όσο το δυνατόν αντικειμενικότερα.

Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να ψηφίσετε μόνο ένα, αλλά και ο νικητής του διαγωνισμού το βράδυ της 16ης Μαΐου θα είναι μοναδικός!

Αν δεν ξέρετε ποιο είναι το αγαπημένο σας μπορείτε να δείτε ένα medley παρακάτω:

(αγνοήστε την κατάταξη που έδωσε ο χρήστης που ανάρτησε το βίντεο)

https://www.youtube.com/watch?v=0v0sVAKwRRA


4 ΣΧΟΛΙΑ
    • Emm-Karav
      Emm-Karav says:

      Με τιποτσ δε νικαει η Νορβηγια. Μπορει να μπει 10αδα αλλα δε νικαει. Γενιξα δεν εχουμε ακουσει το νικητη ακομη (αν και ΣΙΓΟΥΡΑ εχουνε ακουσει τον τελευταιο)

      Απάντηση
  1. C.G
    C.G says:

    Φτάσαμε τις 11 συμμετοχές λοιπόν. Μέχρι στιγμής το επίπεδο των συμμετοχών για το προσωπικό μου γούστο δεν είναι ούτε κακό ούτε καλό αλλά μιλώντας πάντα με τα τωρινά δεδομένα αφού πρώτον κάποιες συμμετοχές θα τροποποιηθούν (Αλβανία, Τσεχία, Ιταλία, κάτι διάβασα και για Αρμενία) και δεύτερον καθοριστικό ρόλο παίζει η παρουσίαση και η live απόδοση των κομματιών στην σκηνή της Γιουροβίζιον που μπορεί να κάνει μέτριες συμμετοχές να απογειωθούν και καλές να μην βλέπονται ή ακούγονται οπότε οψόμεθα για ασφαλέστερα συμπεράσματα.

    Το δικό μου Τοπ 11 προς το παρόν έχεις ως εξής:

    1. Λιθουανία
    2. Ιταλία
    3. Αλβανία
    4. Βέλγιο
    5. Νορβηγία
    6. Αυστραλία (ελπίζω σε ριζική βελτίωση από τον εθνικό τελικό φωνητικά και σκηνικά γιατί το κομμάτι δεν είναι κακό)
    7. Τσεχία
    8. Ισπανία
    9. Αρμενία ( έχει δυνατότητες το κομμάτι αν βελτιωθεί ενορχηστρωτικά και αλλάξει εξ ολοκλήρου η σκηνική παρουσία. Μου είναι συμπαθής η Αθηνά και νομίζω την αδικεί αυτή η συμμετοχή, έχει πει καλύτερα κομμάτια από αυτό. Ελπίζω σε ένα καλό revamp)
    10. Γαλλία
    11. Λετονία

    Υ.Γ Ο καθένας εδώ λέει την προσωπική του άποψη με βάση το προσωπικό του γούστο και με τα τωρινά δεδομένα. Δεν γίνεται να αρέσουν τα ίδια σε όλους κάτι που θα ήταν βαρετό άλλωστε. Το ότι εμένα μπορεί να μην μου αρέσει μια συμμετοχή δεν σημαίνει ότι δεν θα τα πάει καλά στον διαγωνισμό οπότε μην σκάτε αν σε κάποιον δεν αρέσει το αγαπημένο σας. Για την ακρίβεια το προσωπικό μου γούστο σπάνια ταυτίζεται με τα τελικά αποτελέσματα εκτός ορισμένων εξαιρέσεων μεμονωμένων ετών.

    Απάντηση
    • όχι άλλο κάρβουνο
      όχι άλλο κάρβουνο says:

      “Για την ακρίβεια το προσωπικό μου γούστο σπάνια ταυτίζεται με τα τελικά αποτελέσματα εκτός ορισμένων εξαιρέσεων μεμονωμένων ετών.”

      Ομοιοπαθής! 😛 😀

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *