Άγιος Μαρίνος: Με την Senhit στην Eurovision 2020! Με ψηφοφορία του κοινού η επιλογή τραγουδιού!

Οι φήμες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν. Η παράδοση που θέλει τον Άγιο Μαρίνο να επιλέγει πρώην εκπροσώπους του στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ξανά και ξανά, φαίνεται συνεχίζεται, αφού ανακοινώθηκε και επίσημα πως η Senhit που εκπροσώπησε το κρατίδιο το 2011 θα βρεθεί εκ μέρους της παλαιότερης εν ενεργεία δημοκρατίας στον κόσμο, τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Η καινοτομία όμως της φετινής συμμετοχής του Άγιου Μαρίνου αφορά την επιλογή του τραγουδιού του κρατιδίου της Ιταλικής Χερσονήσου.

Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνισθεί η Senhit στην Ahoy Arena θα προκύψει από διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού, στο σάιτ της Ιταλίδας τραγουδίστριας. Τα δύο υποψήφια τραγούδια είναι το Freaky! και το Obsessed! Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν για τη συμμετοχή του Άγιου Μαρίνου στο Ρότερνταμ δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το σάιτ της Senhit από τις 10 το πρωί αύριο ως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 8 Μαρτίου. Το τραγούδι που θα ψηφιστεί περισσότερο θα αποτελέσει και τη συμμετοχή της χώρας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Η 40χρονη τραγουδίστρια, που μένει στην Μπολόνια και έχει καταγωγή από την Ιταλία και την Ερυθραία, εκπροσώπησε τον Άγιο Μαρίνο στην Eurovision 2011 με το τραγούδι Stand By, χωρίς όμως τότε να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό, παρά την όμορφη εμφάνιση της.

Η Senit, είναι η τρίτη καλλιτέχνης που επιλέγεται για τουλάχιστον δεύτερη φορά ως εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό. Η Valentina Monetta έχει συμμετάσχει τέσσερις φορές και ο Serhat δύο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στην Eurovision 2020!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *