Αυστρία: Ακούστε το “Alive” του Vincent Bueno για τη Eurovision 2020!

Από τα μέσα Δεκεμβρίου γνωρίζαμε πως εκπρόσωπος της Αυστρίας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα είναι ο Vincent Bueno. Το τραγούδι με το οποίο θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ έχει τίτλο “Alive”. Το “Alive” ακούστηκε πρώτα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Hitradio O3 και μέσα στην ημέρα κυκλοφόρησε και το video clip στο YouTube.

O Vincent είναι 34 ετών με καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Ξεκίνησε από πολύ νωρίς την μουσική του καριέρα. Σε ηλικία 4 ετών ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής και πιάνου. Συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμούς και τάλεντ σόου. Πέρα από την χώρα διαμονής του την Αυστρία είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός και στην χώρα καταγωγής του τις Φιλιππίνες.

Το 2016 συμμετείχε στον εθνικό τελικό της Αυστρίας όμως δεν κατάφερε να κερδίσει και να εκπροσωπήσει τη χώρα της κεντρικής Ευρώπης στην Στοκχόλμη. Τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει μουσικά την R’n’B. Αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι ο Justin Timberlake και ο Bruno Mars.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τη συμμετοχή της Αυστρίας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision:

https://www.youtube.com/watch?v=cOuiTJlBC50

Ποιά είναι η άποψή σας για την αυστριακή συμμετοχή ; Θα επιστρέψει, άραγε, στον δρόμο των επιτυχιών μετά την κακή περσινή παρένθεση ;

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εμφανές το ποιοι είναι οι αγαπημένοι του καλλιτέχνες. Σύγχρονο τραγούδι και σαφώς καλύτερο από το περσινό.Θεωρώ ότι η Αυστρία θα επιστρέψει στον τελικό εύκολα! Ενδεχομένως να επαναλάβει ότι και το 2018, στις επιτροπές βλέπω να πηγαίνει πολύ καλά, και σίγουρα θα πάρει κάτι και από το κοινό! 8/10 και καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. tbww
    tbww says:

    Καλο κομματι ειναι αλλα φετος η χρονια ειναι ιδιαιτερα δυνατη και πιστευω οτι θα χαθει καπου αναμεσα στις αλλες συμμετοχες

    Απάντηση
  3. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Ξεπατικοτούρα της περσινής αηδίας της Ελβετίας.
    Κονταροχτυπιέται με την Εσθονία και τη Σερβία για τον απόλυτο πάτο της λίστας μου μέχρι στιγμής.

    Απάντηση
      • όχι άλλο κάρβουνο
        όχι άλλο κάρβουνο says:

        Μια χαρά σχέση έχει: ίδιο δήθεν “ξεσηκωτικό” σκουπιδαριό.
        Εσένα πάντως σου τα συγχωρώ όλα μετά από το σχόλιο που έκανες για τον Σαλβίνι τις προάλλες 🙂

        Απάντηση
  4. C.G
    C.G says:

    Οκ, ευχάριστο και φάνκι σε κάποια σημεία αλλά πολύ μέτριο χωρίς να σε συνεπαίρνει. Αν βγάλει ενέργεια και θετικά vibes επί σκηνής με ένα δυνατό staging ίσως περάσει. Δεν είναι στο επίπεδο της Αυστραλίας το 15′ με το “Tonight again” αλλά έχω δει αντίστοιχες συμμετοχές να περνάνε και κάποιες να τα πάνε και καλά ενώ δεν το περίμενα από τις στούντιο βέρσιονς και γενικά από την απήχηση των κομματιών πριν τον διαγωνισμό οπότε δεν με ξαφνιάζει τίποτα πλέον στην Γιουρόβιζιον. Άπειρα παραδείγματα ΚΑΘΕ χρόνο με στιγμές WTF με τα αποτελέσματα, οπότε ποιος ξέρει, θα δείξει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *