Βουλγαρία: Με τη Victoria στο Ρότερνταμ και το 2021;

Και η Βουλγαρία, ίσως, θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2021 με την ίδια καλλιτέχνη! Η Victoria, το μέχρι στιγμής πρώτο στοιχηματικό φαβορί του φετινού διαγωνισμού, είναι πολύ πιθανόν να εκπροσωπήσει κανονικά τους γείτονες τον Μάιο του 2021 στο Ρότερνταμ!

Σε tweet της, η 22χρονη εκπρόσωπος της Βουλγαρίας ανέφερε χαρακτηριστικά:

Το “Tears Getting Sober” είναι ένα πρότζεκτ που σημαίνει τα πάντα για μένα ως καλλιτέχνη και για την υπέροχη ομάδα από πίσω του. Καταλαβαίνω και σέβομαι απόλυτα αυτή την απαραίτητη απόφαση. Πιστεύω, όμως, πως οι καλλιτέχνες της Eurovision 2020 θα πρέπει να μας επιτραπεί να ερμηνεύσουμε τα τραγούδια μας το 2021!

Σε αρχικό του tweet ο επίσημος λογαριασμός της βουλγαρικής αποστολής ανέφερε αρχικά πως η άποψή τους είναι πως οι χώρες θα πρέπει να εκπροσωπηθούν το 2021 από τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια που είχαν επιλεχθεί. Το μεταγενέστερο, όμως, τιτίβισμα πως η συμφωνία με τους χορηγούς της βουλγαρικής συμμετοχής ολοκληρώνεται σε δέκα ημέρες μετά τη διαδικτυακή συναυλία της Victoria! Το γεγονός αυτό αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Βρισκόμαστε, λοιπόν, εν αναμονή των λοιπών εξελίξεων σχετικά με τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στη Eurovision 2021!

Ποια είναι η Victoria;

Η Victoria συμμετείχε στην τρίτη σεζόν του X-Factor Βουλγαρίας όπου και κατέκτησε την 6η θέση. Μάλιστα, την ίδια χρονιά συμμετείχε και ο Kristin Kostov – εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2017 – ο οποίος έφτασε μέχρι και τον τελικό. Σύντομα υπέγραψε με μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες της Βουλγαρίας και κυκλοφόρησε μια σειρά από singles στη βουλγαρική γλώσσα. Το πρώτο αγγλόφωνο κομμάτι της Victoria κυκλοφόρησε το 2019 και φέρει το τίτλο “I Wanna Know”.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το “Tears Getting Sober”, τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στη Eurovision 2020:

https://www.youtube.com/watch?v=V_hgYnwZR8I&feature=emb_title

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *