Γεωργία: Ακούστε το “Take me as I am” του Tornike Kipiani για την Eurovision 2020!

Μέσω του Georgian Idol είχε προκύψει ο φετινός εκπρόσωπος της Γεωργίας στην Eurovision, o Tornike Kipiani ενώ λίγες μέρες νωρίτερα ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας είχε αναφέρει επίσημα πως το τραγούδι με το οποίο θα ταξιδέψει στον Ρότερνταμ έχει τον τίτλο “Take me as I am” δίνοντας παράλληλα περισσότερα στοιχεία για αυτό.

Πρόκειται για ένα κομμάτι σε μίξη κλασικής ροκηλεκτρονικής και dubstep μουσικής.

https://youtu.be/LjNK4Xywjc4

Στην σκηνή μαζί με τον Tornike θα βρίσκονται τρία άτομα στα φωνητικά και πρόκειται για τους Mariko LezhavaMariam Shengelia και Aleko Berdzenishvili. Υπεύθυνη σκηνοθετικής επιμέλειας της συμμετοχής του θα είναι η Emilia Sandquist, που έχει εργαστεί και στο Melodifestivalen και είναι μέλος του Jean Baptiste Group.

Ο Tornike Kipiani είναι ο νικητής του Georgian Idol και εκπρόσωπος της Γεωργίας στην Eurovision 2020. Σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά όπου μέσω του Georgian Idol επελέγη τόσο ο καλλιτέχνης, όσο και το τραγούδι που εκπροσώπησε την Γεωργία στον Διαγωνισμό της Eurovision, για το 2020 μόνο ο καλλιτέχνης επιλέχθηκε μέσω του δημοφιλούς talent show, αφού το τραγούδι έχει προκύψει με εσωτερική επιλογή.

Ποια είναι η γνώμη σας για την συμμετοχή της Γεωργίας; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την γεωργιανή συμμετοχή στην Eurovision 2020.

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    …άσε που αναφέρει, Άγγλους, Ιταλούς, Ισπανούς, Γάλλους, Γερμανούς, αλλά όχι τους Έλληνες! Αίσχος! 😛

    Απάντηση
  2. C.G
    C.G says:

    Ξεκινάω να το ακούω και λέω εδώ είμαστε ροκιά, λίγο english underground, φωνάρα ο τραγουδιστής…και μετά με έχασε εντελώς. Φωνακλάδικο από το πρώτο ως το τελευταία δευτερόλεπτο, στίχοι ασ’ το, η κοπέλα αχρείαστη, λίγο αχταρμάς. Κρίμα γιατί είχε πολλές δυνατότητες.

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Για τα δικά μου γούστα το βρίσκω πολύ καλό! Απ’ ότι είχα δει στο show στη Γεωργία για το ποιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα, ο συγκεκριμένος ερμηνευτής έχει τις ανάλογες φωνητικές δυνατότητες για αυτό το τραγούδι.

    Θέλω να ελπίζω ότι θα το δούμε στον μεγάλο τελικό. Μετά τον αποκλεισμό του “Rebellion” στην Πορτογαλία (το Νο1 για μενα πριν το ακούσω live) θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το μοναδικό τραγούδι με ροκ στοιχεία.

    Καλή τους επιτυχία!

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ξεκινάει πολλά υποσχόμενο αλλά σύντομα το χάνει.Ωστόσο είναι μια καλή προσπάθεια αν και προτιμώ το περσινό τους. Ο τύπος έχει φωνάρα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να προκριθεί. Από εμένα 6/10! Καλή επιτυχία!!

    Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πάλι ζαμπλουτες οι στοιχηματικες. Ένα βήμα πριν βάλουν τη Γεωργία στη δεκάδα για νίκη. Οκ μια χαρά συμμετοχή σε σχέση με όσα έχουν στείλει κατά καιρούς αλλά όχι και για δεκάδα… +20 θέσεις με το που κυκλοφόρησε… Πολύ το χρήμα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *