Ελβετία: Ακούστε το “Répondez-moi” του Gjon’s Tears για την Eurovision 2020!

Πριν από λίγο, μέσω συνέντευξης τύπου, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ελβετίας, SRF, έδωσε στην δημοσιότητα τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ωρών, πρόκειται για τον Gjon’s Tears και το τραγούδι “Répondez-moi”.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε ο Luca Hanni τη φετινή χρονιά, το SRF αποφάσισε να προχωρήσει ξανά σε απευθείας επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού για το 2020. Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας χρησιμοποίησε πάνελ κοινού με 100 άτομα και 20 μέλη κριτικής επιτροπής για να επιλέξει τον καλλιτέχνη και το τραγούδι, όπως συνέβη και την τελευταία φορά.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το “Répondez-moi”, την φετινή συμμετοχή της Ελβετίας στον διαγωνισμό:

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή της Ελβετίας στην Eurovision; Θα καταφέρει ο Gjon’s Tears να φέρει την χώρα στον μεγάλο τελικό;

Ποιος είναι ο Gjon’s Tears

Ο Gjon Muharremaj, γνωστός καλλιτεχνικά ως Gjon’s Tears είναι Ελβετός τραγουδιστής και μέλος του ομώνυμου συγκροτήματος.  Γεννήθηκε στην Ελβετία από Κοσοβάρο πατέρα και Αλβανίδα μητέρα. Σε μικρή ηλικία, εμφανίστηκε στον πρώτο κύκλο του show, Albania’s Got Talent, το 2010, καταφέρνοντας να φτάσει στον τελικό εντυπωσιάζοντας τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Το 2019 έλαβε μέρος στην Γαλλική εκδοχή του talent show, The voice, φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό. Έπειτα, κυκλοφόρησε το πρώτο του single, “Babi“, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την indie-pop μουσική με ήχους της Αλβανικής μουσικής κουλτούρας.

Η Ελβετία θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 14 Μαΐου 

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Παιδιά με τόσες μπαλάντες που μαζεύτηκαν η Ελλάδα θα ξεχωρίσει σίγουρα! Το τραγούδι δεν είναι καλό και ειναι βαρετό για τα γούστα μου, για να σας δώσω να καταλάβετε όση ώρα το άκουγα πιο πολυ με κέρδισε η συζήτηση στο You Tube πάρα τι τραγούδι!

    Απάντηση
    • Reverb
      Reverb says:

      Σου εύχομαι κάποια στιγμή να αρχίσεις να απολαμβάνεις τον διαγωνισμό χωρίς την αγωνία του αν θα ξεχωρίσει η Ελλάδα. Στο λέω χωρίς εμπάθεια και παρατηρώντας απλά πως κάθε σου σχόλιο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αναφέρεται στην Ελλάδα.

      Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό αν και πιστεύω ότι ανεξάρτητα από την αγωνία μου να ξεχωρίσει η Ελλάδα έχω πολλά τραγούδια τα οποία αγαπώ και το έχω αναφέρει και σε άλλα σχόλια, απλα έκανα μια διαπίστωση που είναι εμφανής!

        Απάντηση
  2. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Μου άρεσε πολύ! Ισως το 12αρι μεχρι στιγμής. Ωραια παραγωγη, πολυ ομορφη φωνη και ερμηνεια. Νομιζω η Ελβετια και φέτος θα πάει καλά.

    Απάντηση
  3. EscGR
    EscGR says:

    Πολύ ωραίο. Ένα τραγούδι που έπρεπε να στείλει η Γαλλία. Ίσως η μπαλάντα της χρονιας, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Πάντως μας συμφέρουν να βγαίνουν δυνατές μπαλάντες γιατί όντως όπως είχατε πει και εσείς το δικό μας δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

    Απάντηση
  4. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Γιατί τα μισά φετινά τραγούδια προσπαθούν να μοιάσουν στο Arcade; Δεν είναι εύκολο να δούμε από τώρα, ποια από τις πολλές μπαλάντες θα ξεχωρίσει. Δείτε για παράδειγμα την βόρεια Μακεδονία πέρσι.

    Απάντηση
  5. C.G
    C.G says:

    Ξεκινάει εξαιρετικά και σε προϊδεάζει για κάτι πολύ καλό το οποίο δεν έρχεται ποτέ. Νοιώθω σαν να μην έχει ρεφραίν και να είναι όλο pre chorus. Φυσικά στα συν η υπέροχη γαλλική γλώσσα, ο τραγουδιστής εάν και εφόσον μπορεί να τραγουδήσει τόσο ψιλά live και η ατμόσφαιρα που σου δημιουργεί αλλά δυστυχώς κάπου σε αφήνει ανικανοποίητο. Πολύ καλύτερο από πολλά άλλα φέτος, δεν το συζητώ

    Απάντηση
  6. C'est tout :)
    C'est tout :) says:

    Το γαλλόφωνο τραγούδι που περίμενα για φέτος! Θα το προτιμούσα ίσως κάπως πιο δυναμικό αλλά οι στίχοι είναι αρκετά δυνατοί και προσεγμένοι. Όταν το πρωτοάκουσα δεν είχα καταλάβει γιατί μιλάει για μετανάστες, θανάτους κτλ αλλά τώρα που είδα ότι είναι αλβανικής καταγωγής είναι πολύ πιο ξεκάθαρο ότι μιλάει εκ πείρας. Μπράβο στην Ελβετία που έστειλε κάτι στην γλώσσα της και πολύ ανώτερο από το περσινό κατά την γνώμη μου, το οποίο ξεκάθαρα είχε γραφτεί για να τα πάει καλά στο televoting. Από τα αγαπημένα μου για φέτος!

    Απάντηση
  7. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ακόμα μια ωραία συμμετοχή από την Ελβετία που δεν ανακυκλώνεται στέλνοντας κάτι ανάλογο με το she got me. Σε γενικές γραμμές, συμφωνώ με τους περισσότερους στο ότι αν στηθεί ωραία και αποδοθεί διατηρώντας την ατμόσφαιρα που θέλει να περάσει μπορεί να πάει πολύ καλά ειδικά στις επιτροπές και σίγουρα σε μια μερίδα κοινού που αρέσκονται σε τέτοιου είδους τραγούδια. Στα θετικά φυσικά η γαλλική γλώσσα! 8/10 από εμένα και καλή επιτυχία!!

    Απάντηση
  8. Giwrg
    Giwrg says:

    Τραγουδάρα αλλά ελπίζω να το έκαναν επίτηδες ν φαίνεται στο βίντεο τόσο άνευρος γτ αν είναι έτσι κ στη σκηνή ακλαυτο δυστυχώς θα πάει. Επίσης ας τον κουρέψει κάποιος είναι χαλια αυτός ο θάμνος στο κεφάλι τ . Μέχρι τώρα τ αγαπημένο μ κ επιτέλους ένα καλό τραγούδι γτ έχουμε μπλέξει φέτος με κτ βαρετά κ κτ επιτηδευμένα περίεργα κ η χρόνια παραλίγο να γίνει καταστροφική. Οσον αφορά το δικό μας που δεν το σκολιανά είναι δυνατό με μια καλή σκηνοθεσία μας βλέπω στη θέση 6-10

    Απάντηση
  9. VG secret
    VG secret says:

    Πολύ ωραίο αλλά για κάποιο λόγο εμένα μου θυμίζει ένα ηπειρώτικο τραγούδι το .. Καίγομαι και σιγολιώνω. Ιδέα μου είναι ?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *