Ελβετία: Η Sacha Jean-Baptiste στην σκηνοθετική επιμέλεια του Gjon’s Tears!

Πριν από λίγο, με σχετική ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ελβετίας, SRF, ανακοίνωσε την Sacha Jean-Baptiste ως την υπεύθυνη της σκηνοθετικής επιμέλειας της συμμετοχής της χώρας στον διαγωνισμό. Η Sacha θα συνεργαστεί με τον Gjon Muharremaj, κατά κόσμον Gjon’s Tears, προκειμένου να παρουσιάσουν με τον καλύτερο τρόπο την συμμετοχή του,“Répondez-moi”, στην Ahoy Arena τον ερχόμενο Μάιο.

Η σουηδικής καταγωγής Sacha Jean-Baptiste κάθε άλλο παρά άγνωστη δεν είναι για τον διαγωνισμό της Eurovision καθώς η ίδια έχει αναλάβει με επιτυχία την σκηνοθεσία πολλών καλλιτεχνών όπως του John Lundvik (Σουηδία 2019), του Luca Hanni (Ελβετία 2019), της Τάμτα (Κύπρος 2019), της Ελένης Φουρέιρα (Κύπρος 2018), των Equinox (Βουλγαρία 2018) καθώς και του Kristian Kostov (Βουλγαρία 2017).

Δείτε την σχετική ανάρτηση στον σύνδεσμο παρακάτω:

https://twitter.com/srfesc/status/1238117543828570112

Ποιος είναι ο Gjon’s Tears

Ο Gjon Muharremaj, γνωστός καλλιτεχνικά ως Gjon’s Tears είναι Ελβετός τραγουδιστής και μέλος του ομώνυμου συγκροτήματος.  Γεννήθηκε στην Ελβετία από Κοσοβάρο πατέρα και Αλβανίδα μητέρα. Σε μικρή ηλικία, εμφανίστηκε στον πρώτο κύκλο του show, Albania’s Got Talent, το 2010, καταφέρνοντας να φτάσει στον τελικό εντυπωσιάζοντας τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Το 2019 έλαβε μέρος στην Γαλλική εκδοχή του talent show, The voice, φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό. Έπειτα, κυκλοφόρησε το πρώτο του single, “Babi“, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την indie-pop μουσική με ήχους της Αλβανικής μουσικής κουλτούρας.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το “Répondez-moi”, την φετινή συμμετοχή της Ελβετίας στον διαγωνισμό:

https://youtu.be/O9GAfFHZE-E

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή της Ελβετίας στην Eurovision; Θα καταφέρει ο Gjon’s Tears να φέρει την χώρα στον μεγάλο τελικό;

Η Ελβετία θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 14 Μαΐου 

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Μόνος δηλαδή κατά προτίμηση στην σκηνή, με πιθανόν σκούρο φόντο σε γκρι, μπλε σκούρο ή μπορντό χρωματισμούς και dark ατμόσφαιρα. Η Sacha έχει γίνει λίγο προβλέψιμη τα τελευταία χρόνια, όχι ότι παρουσιάζει κάτι κακόγουστο, αλλά χωρίς κάποια ιδιαίτερη πρωτοτυπία…

    Απάντηση
  2. C'est tout :)
    C'est tout :) says:

    Δεν ξέρω πως θα παρουσιάσει μια μπαλάντα και αν μπορεί γενικότερα να αποδώσει και ένα τραγούδι που δεν καταλαβαίνει (από πολλές μεριές). Γενικά, αυτή την εμμονή μερικών χωρών με την συγκεκριμένη γυναίκα δεν μπορώ να την καταλάβω, δεν είναι ότι κάνει και την τόσο θεαματική δουλειά.
    Επίσης να κουρευτεί ο ερμηνευτής καλύτερα, αυτό το μαλλί τον αδικεί.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *