Ελβετία: Ο Gjon’s Tears ερμηνεύει ζωντανά το “Répondez-moi”!

Χθες το απόγευμα, ο εκπρόσωπος της Ελβετίας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, Gjon’s Tears, ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά την συμμετοχή του για το Ρότερνταμ, “Répondez-moi”.

Μέσω μιας συναυλίας στο Noveau Monde στην Ελβετία, ο Gjon’s Tears παρουσίασε ζωντανά το τραγούδι του και μπορείτε να δείτε την εμφάνιση του στο βίντεο παρακάτω:

Μετά την επιτυχία που σημείωσε ο Luca Hanni τη φετινή χρονιά, το SRF αποφάσισε να προχωρήσει ξανά σε απευθείας επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού για το 2020. Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας χρησιμοποίησε πάνελ κοινού με 100 άτομα και 20 μέλη κριτικής επιτροπής για να επιλέξει τον καλλιτέχνη και το τραγούδι, όπως συνέβη και την τελευταία φορά. To “Répondez-moi” επιλέχθηκε ανάμεσα σε 515 τραγούδια που είχαν κατατεθεί.

Ποιος είναι ο Gjon’s Tears

Ο Gjon Muharremaj, γνωστός καλλιτεχνικά ως Gjon’s Tears είναι Ελβετός τραγουδιστής και μέλος του ομώνυμου συγκροτήματος.  Γεννήθηκε στην Ελβετία από Κοσοβάρο πατέρα και Αλβανίδα μητέρα. Σε μικρή ηλικία, εμφανίστηκε στον πρώτο κύκλο του show, Albania’s Got Talent, το 2010, καταφέρνοντας να φτάσει στον τελικό εντυπωσιάζοντας τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Το 2019 έλαβε μέρος στην Γαλλική εκδοχή του talent show, The voice, φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό. Έπειτα, κυκλοφόρησε το πρώτο του single, “Babi“, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την indie-pop μουσική με ήχους της Αλβανικής μουσικής κουλτούρας.

Η Ελβετία θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 14 Μαΐου 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *