Ελλάδα: Δείτε την Stefania να τραγουδά το SUPERG!RL στην εκπομπή KIDSTOP20 στην Ολλανδία!

Στην εκπομπή KIDSTOP20 της ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης βρέθηκε το Σάββατο 21 Μαρτίου η Stefania και τραγούδησε το SUPERG!RL, που από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του βρίσκεται στο σχετικό chart.

Η αγάπη των μικρών θαυμαστών της Stefania είναι έκδηλη και σε αυτό το βίντεο.

Η Stefania αποδέχθηκε την πρόταση της ΕΡΤ και όπως η ίδια δήλωσε στα κοινωνικά της δίκτυα θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision 2021 με ένα άλλο τραγούδι και όχι το SUPERG!RL, κάτι εξάλλου που δεν επιτρέπεται και από τους κανονισμούς της EBU.

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Για να λέμε και την αλήθεια δε το τραγουδάει το λέει playback, τεσπα θα μου άρεσε να το τραγουδήσει live και ίσως να μας αποκαλυψετε τι θα έκαναν στη σκηνή του διαγωνισμού! Εύχομαι τα καλύτερα και να πάμε δυνατά του χρόνου με ένα εξαιρετικό τραγούδι!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Φιλε μου το τραγουδάει, απλά οπως σωστα λες playback. Δεν ειπαμε οτι το λεει ζωντανα. Επειδη ομως εχεις κανει πολλες φορες το ιδιο σχολιο, δυστυχως οσο κ να θελουμε δεν μπορουμε να αποακλυψουμε το τι θα εκανε στην σκηνη. Ειναι πνευματικο έργο του Φωκα κ της ομάδας του κ μονο αυτος μπορει εφοσον θελει να αποκαλυψει κατι τετοιο. Προφανως για να μην το κανει εχει τους λογους του.

      Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Το καταλαβαίνω απόλυτα και το σέβομαι, απλα δεν ήμουν εγώ ο οποίος το έγραψε πολλές φορές εγώ μόνο 2 φορές έκανα αναφορά στην σκηνική παρουσία! Τεσπα του χρόνου που θα είναι και ενήλικη πλέον η Stefania θα ήθελα να την δω με κάτι ακόμα πιο δυναμικό από το Superg!rl, Όχι ότι το φετινό ήταν αδύναμο προς θεού, φυσικά και ήταν και είχε και μεγάλο stage potential Αλλά θα ήθελα να έχει ακόμα πιο πολλά έθνικ στοιχεία αν και κάτι σαν το φετινό δε θα με χάλαγε!

        Απάντηση
      • Ανδρέας Τράσας
        Ανδρέας Τράσας says:

        Δε πειράζει για το playback, έτσι κι αλλιώς σε μια εκπομπή ήταν
        Πάντως μου αρέσει πάρα πολύ, θεατρικότητα, το παιχνίδι με τη κάμερα, γενικά το ‘χει
        Λίγο πιο δυναμική να γίνει και με μακριά μαλλιά
        Ναι είναι μια νεαρή γυναίκα και όχι κοριτσάκι γιατί σχολίαζαν τη φετινή μας συμμετοχή σαν Junior Eurovision
        Είναι όμως πολύ ταλαντούχα και δουλευταρού οπότε όλα καλά θα πάνε!!!

        Απάντηση
  2. Kostis
    Kostis says:

    Ότι και να έκανε ο φωκας δεν πρόκειται να βλεπαμε 10αδα φετος υπήρχαν τουλάχιστον 12 καλύτερα και πολύ πιο πιασαρικα τραγούδια! Αν η ερτ δεν καταλάβει οτι η eurovision θελει λιγο χαβαλέ (βλ Ρωσία και Αζερμπαϊτζάν φέτος, αλλα και τα δικά μας οταν ήμασταν στα πανω μας πχ αγαθωνας, καλομοίρα, σακης, σαρμπελ…) δεν πρόκειται να μπούμε στο παιχνίδι! Φέτος ηταν δεδομένο οτι και η Ρωσία και το Αζερμπαϊτζάν θα πήγαιναν καλα, πολύ καλα! Τωρα η Στεφανία (που ειναι μια πολυ πρόταση υπο αλλες συνθήκες ) με τέτοιο τύπου τραγούδι ψευτοεθνικ – παιδικόπαρτακι δεν τραβάει πια!! Ή θα κάτσουν να γράψουν οι arcade με κοντόπουλο κάτι πιασαρικο, χαβαλετζιδικο αλλιώς δεν θα κάνουμε τη διαφορά! Ελπίζω η ερτ να μην το παίξει παλι ψευτοκουλτουρα γιατι η eurovision θελει το ακριβώς αντίθετο (όσο και αν δεν το παραδέχονται κάποιοι,τουλάχιστον σχεδόν πάντα ) Δεν ξερω γιαννη θελω να ακούσω την αποψη σου γιατί εσυ θα μπορούσες να επέμβεις νομίζω οτσν θαβερθει η στιγμή!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *