Ελλάδα: Η Stefania αποκαλύπτει την αγαπημένη της φετινή συμμετοχή!

Η Stefania μετά και την χθεσινή κυκλοφορία του SUPERG!RL, ετοιμάζει τα επόμενα βήματα της για την προώθηση της ελληνικής συμμετοχής, αλλά και την προετοιμασία της για την σκηνή του Ahoy.

Με βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media της ισπανικής δημόσιας τηλεόρασης, βλέπουμε την Stefania να ερμηνεύει το Universo του Blas Canto, η οποία είναι και η αγαπημένη της φετινή συμμετοχή (προφανώς από όσα τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής).

Χθες, αμέσως μετά την κυκλοφορία του SUPERG!RL η Stefania βρέθηκε ζωντανά στην εκπομπή του RTL, Boulevard, όπου μίλησε για την συμμετοχή της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί σε δύο μήνες περίπου στο Ρότερνταμ.

Μείνετε συντονισμένοι  στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

1 reply
  1. George
    George says:

    Ενα κοριτσι που ειναι εμφανες οτι σε θεμα εμπειριας και καλλιτεχνικα ειναι μια δεκατια πιο μεγαλη απο την ηλικια της…εξυπνη,κοινωνικη,γλυκια με στοφα κοριτσιου ωριμου αν και ουτε καν 18.Μπραβο Στεφανια!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *