Ελλάδα: Η Stefania επιβεβαιώνει ότι θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision 2021!

Με μία ανάρτηση της στο Instagram, η Stefania επιβεβαιώνει ότι θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision 2021, χωρίς καμία πλέον αμφιβολία.

Μετά και το χθεσινό δελτίο τύπου της ΕΡΤ, όπου αναφέρονται ότι η διοίκηση της ΕΡΤ θα επιθυμούσε να συνεχίσει την συνεργασία που είχε με την Stefania και την επόμενη χρονιά, η 17χρονη τραγουδίστρια, αποδέχθηκε επισήμως την πρόταση και έτσι μπορούμε πλέον με πάσα βεβαιότητα να πούμε ότι είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας για την Eurovision 2021.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Despite being heartbroken by the cancellation of the Eurovision Song Contest 2020, I fully support the decision since health and safety is above anything else. 💙 I want and must say a big THANK YOU to everyone at @EurovisionERT, not only for choosing me to represent our country at #ESC2020, but most of all for wanting me to do that again at #ESC2021. 🙏🏼❤️ Showing your support twice means the world to me and I will not let you down. So see you in Rotterdam in 2021… 😉 And as @marketinggreece says: When the time will come, we’ll be there for you. TILL THEN, STAY SAFE 💙🇬🇷🤍 #Eurovision #Greece #ERT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_) στις

Παρά το γεγονός ότι είμαι πολύ στεναχωρημένη από την ακύρωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020, υποστηρίζω πλήρως την απόφαση, καθώς η υγεία και η ασφάλεια είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο. 💙 Θέλω και πρέπει να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους,  στην ΕΡΤ, όχι μόνο επειδή με επέλεξε να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στην Eurovision 2020, αλλά κυρίως επειδή επιθυμούν να το κάνω ξανά στην Eurovision 2021. 🙏🏼❤️ Εκφράζοντας την υποστήριξη τους στο πρόσωπο μου δύο φορές σημαίνει πάρα πολλά για μένα και δεν θα σας απογοητεύσω. Ραντεβού λοιπόν στο Ρότερνταμ το 2021 … 😉 Και όπως λέει η @marketinggreece: Όταν έρθει η ώρα, θα είμαστε εκεί για σας. Μέχρι τότε να είστε υγιείς 💙🇬🇷🤍

Stefania

Σε χθεσινή της εμφάνιση στην ολλανδική τηλεόραση η Stefania δήλωσε ότι αυτονόητα θα ήθελε να συμμετάσχει του χρόνου με ένα διαφορετικό τραγούδι, αφού το SUPERG!RL μέχρι το 2021 θα ακούγεται “παλιό”. Αντίστοχιες δηλώσεις έγιναν και από άλλους καλλιτέχνες.

Με τί ύφους τραγούδι θα θέλατε την Stefania το 2021;

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Πολυ χαρούμενος που αυτό το φωτεινό πλάσμα δε θα χάσει την ευκαιρία και θα πραγματοποιήσει το όνειρό της το 2021! Τώρα ένας εθνικός τελικός για την επιλογή των τραγουδιών είναι απαραίτητος! Ως προς το τράγουδι θα ήθελα να την δω με ένα έθνικ BOP!

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Νομίζω ότι μ’ ένα ανάλογο τραγούδι θα ήταν όλα ο.κ και για του χρόνου. Ασφαλώς βέβαια με την ίδια πετυχημένη ομάδα!!

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Κατά τη γνώμη μου η ebu θα έπρεπε να δεσμεύσει όλους τους κρατικούς φορείς να στείλουν και του χρόνου τους ίδιους καλλιτέχνες αν φυσικά μπορούν και θέλουν οι ιδιοι,τα τραγούδια είναι αυτονόητο ότι θα αλλάξουν.
    Στα δικά μας, σαφώς και πολύ καλά έκανε η ΕΡΤ και πρότεινε πάλι στη Στεφανία. Η τελευταία, έχει όλο το πακέτο να πάει καλά αρκεί να βρεθεί ένα πολύ καλό κομμάτι/staging!
    Προσωπικά για το ’21 θα συμφωνήσω με την πλειοψηφία ότι θέλω κι γω έναν εθνικό τελικό με 4-5 τραγούδια από διαφορετικούς συνθέτες και όχι μόνο από τον Κοντόπουλο(βλ. Ρουμανία).
    Νομίζω την Στεφανία θα ήθελα να την δω με κάτι έθνικ αλλά σίγουρα μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο από το supergirl(ίσως οι arcade να πρέπει να αναμειχθούν πολύ περισσότερο). Εξάλλου υπάρχει άπλετος χρόνος…

    Απάντηση
    • Γιώργος
      Γιώργος says:

      Στεφανία σε ευχαριστούμε για την σκληρή δουλειά που έκανες όλο αυτό το διάστημα, για την εμφάνισή σου. Μακάρι για του χρόνου να μπορέσουμε να σε απολαύσουμε να ερμηνεύεις ζωντανά μερικά τραγούδια, ώστε να διαλέξουμε ποιο θα μας εκπροσωπήσει. Αρκετοί φανς το θελούν, οπότε σκεφτείτε το 🙂

      Απάντηση
  4. panos
    panos says:

    Κι’ εγώ θα ήθελα 3-4 τραγούδια από διαφορετικούς συνθέτες για να διαλέξει το κοινό.
    Από την άλλη βέβαια, έχει και ένα αρνητικό αυτό, εάν γίνει εθνικός τελικός Φεβρουάριο με Μάρτιο, θα υπάρχει σχετικά λίγος χρόνος για να στηθεί η σκηνική παρουσία ενώ εάν διαλέξει απευθείας η Στεφανία ένα τραγούδι πιο νωρίς θα υπάρχει αρκετά περισσότερος χρόνος ώστε να στηθεί καλύτερα το staging.

    Απάντηση
    • Bendictos
      Bendictos says:

      Μην ανησυχεις. Η ιστορια εχει δειξει οτι στη χωρα μας οταν γινεται εθνικος τελικος με εναν ερμηνευτη και πολλα τραγουδια, το τραγουδι εχει επιλεγει ηδη απο πριν και ολα ειναι ψιλοστημενα. Σε παραπεμπω σε δηλωσεις της Παπαριζου για το My number 1 πριν τον τελικο, της Βισση που εβγαινε και ελεγε οτι η μπαλαντα ειναι το αγαπημενο της γιατι ειχε γραψει η ιδια τους στιχους, του Σακη για το This is our night και φυσικα της Ντεμυ, που εβγαιναν ολοι μηνες πριν και ελεγαν οτι στην επιλογη θα υπαρχει και ενα τραγουδι εκπληξη που ξεκιναει αργα και μετα ξεσηκωνει και αυτο θα το προτιμουσαν ολοι κτλ κτλ. Αν παμε σε τελικο με Στεφανια και 3-4 τραγουδια, φως φαναρι οτι το τραγουδι θα χει ηδη επιλεγει. Ολα τ αλλα γινονται για το τζερτζελο.

      Απάντηση
      • Bendictos
        Bendictos says:

        Μια κλειστη επιλογη μεσω focus group για το τραγουδι που θα μας εκπροσωπησει του χρονου θα ναι η πιο ασφαλης και σωστη λυση γιατι και θα χει τις γνωμες των ειδικων που ξερουν καλα το διαγωνισμο και θα μας γλιτωσει απο περιττα εξοδα και ενεργεια, ωστε να τα διαφυλαξουμε για τη συνεχεια για προετοιμασια σκηνικης παρουσιας κτλ.

        Απάντηση
        • Eurodisaster
          Eurodisaster says:

          Και φέτος focus group έγινε και είδαμε τα χαΐρια μας. Πρέπει να ψάξουν περισσότερο το θέμα “τραγούδι” και να μην γίνονται εμμονικοί με συγκεκριμένους δημιουργούς και ομάδες. Ανοικτό μυαλό, επιτέλους!

          Απάντηση
          • Miltos
            Miltos says:

            Ναι δεν είδες και δε θα δούμε ποτέ τι θα έκανε στη σκηνή η χώρα μας οπότε δε μπορείς να κρίνεις αν η συμμετοχή μας ήταν επιτυχής ή ανεπιτυχής! Ας αφήσουμε τωρα το 2020 και ας δούμε τι θα κάνουμε το 2021!

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *