Ελλάδα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το τεχνικό meeting για την εμφάνιση της συμμετοχής μας!

Κατά την διάρκεια της συνάντησης των αρχηγών αποστολών, πραγματοποιείται και τεχνικό meeting της κάθε αποστολής με την διοργάνωση, για να συζητηθεί το concept που προτείνουν οι αποστολές στην σκηνική εμφάνιση της συμμετοχής τους.

Αυτό το τεχνικό meeting πραγματοποίησε διαδικτυακά σήμερα και η ελληνική αποστολή με τους Ολλανδούς διοργανωτές, παρουσιάζοντας τους όλα όσα σχεδιάσε ο Φωκάς Ευαγγελινός για την παρουσίαση του SUPERG!RL στην σκηνή του Ahoy Arena.

Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές μας πληροφορίες, όλα πήγαν θετικά και οι διοργανωτές έμειναν ενθουσιασμένοι από όσα έχει σχεδιάσει η ελληνική αποστολή.

Μέσα στο Μάρτιο η Stefania θα έρθει και πάλι στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχίσει τις πρόβες της με τον Φωκά, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την πρώτη τεχνική πρόβα της ελληνικής συμμετοχής, την Δευτέρα 4 Μαίου. Στόχος φυσικά είναι να εντυπωσιάσουμε από την πρώτη μας πρόβα και να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα επανέρχεται δυναμικά στο παιχνίδι!

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 14 Μαρτίου στην εκπομπή της ΕΡΤ, Eurovision – Αντίστροφη Μέτρηση με τον Μιχάλη Μαρίνο, καλεσμένος θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Giorgos
    Giorgos says:

    Τέλεια! Μακάρι να πανε όλα καλά!! Παιδιά καμία πληροφορία για την σκηνική παρουσία έχετε; Θα είμαστε η έκπληξη ; Θα είναι εντυπωσιακό ; Αυτές οι λίγες ερωτήσεις

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Δεν μας είχατε πει ότι η Ελλάδα έχει στείλει ήδη το φάκελό της και ότι οι διοργανωτές έχουν ήδη συμφωνήσει??? Γιατί να ενθουσιαστούν για κάτι που ξέρουν ήδη???

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Ναι την είχαν δεχθει. Αλλα αν δεν γινει και ο τεχνικός έλεγχος με κάθε λεπτομέρεια δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί τπτ. Η ελληνικη αποστολή έστειλε την ιδέα εδω και καιρό προκειμένου να την κατοχυρώσει κ αυτό έγινε. Το ότι όμως τεχνικά μπορεί να πραγματοποιηθεί επιβεβαιώθηκε σήμερα. Τα υπόλοιπα τον Μάιο. Εχετε στο νου σας οτι οι εξελίξεις ειναι στατικές, δεν ειναι ομως έτσι.

      Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δηλαδή δε θα έχουμε ότι και το ’17 που από plan A(αιωρούμενη κούνια) περάσαμε στο plan B (λιμνούλα αναβατήρας) μετά από άρνηση των διοργανωτών… Ο,τι ζήτησε ο Φωκάς θα υλοποιηθεί, έτσι?
    Εύχομαι και ευελπιστώ για το καλύτερο!!!

    Απάντηση
  4. MagicaSpellman
    MagicaSpellman says:

    Μ’αρεσει το τραγουδι μας αλλα
    1) Με το ραπ και τα εθνικ στοιχεια δεν ειναι ενα τραγουδι που θα στηριξουν οι επιτροπες πιστευω
    2) Επειδη φετος θα εχει πολλα τραγουδια που μπορουν να πανε καλα στο televoting ( με τρελες συμμετοχες-μαγνητες ψηφων οπως Λιθουανια, Ισλανδια, ισως Ρωσια ) αλλα και δυνατες μπαλαντες ( Ρουμανια, Ελβετια, Βουλγαρια ) αρχιζει και φαινεται δυσκολο και το τοπ 10 στο televoting… εκτος κι αν προετοιμασουν κατι πραγματικα συγκλονιστικο επι σκηνης!
    Με βαση τα παραπανω πιστευω οτι θα βγουμε 12-20 στο τελικο ( οτι θα περασουμε δεν αμφιβαλλω καθολου )

    Απάντηση
    • Γιώργος
      Γιώργος says:

      Σιγά το επίπεδο των τραγουδιών φέτος. Είναι πάρα πολύ χαμηλό, φαίνεται και από το ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Αν δεν καταφέρουμε σε μια τέτοια χρονιά να μπούμε δεκάδα, δεν ξέρω αν θα ξαναμπούμε σύντομα…

      Απάντηση
  5. George X.
    George X. says:

    να ρωτήσω,την Κυριακή στην εκπομπή της ερτ μίλησαν οι arcade γιατί στο τρέιλερ τους είδα αλλα στην εκπομπή οχι ξέρει κανεις σε ποιο σημείο της εκπομπής μίλησαν;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *