Ελλάδα: Σήμερα η εκπομπή με την παρουσίαση του “SUPERG!RL”!

Η μεγάλη μέρα για τους απανταχού Έλληνες Eurofans ξημέρωσε! Όλα είναι έτοιμα για την επίσημη παρουσίαση του video clip του SUPERG!RL! Σήμερα στις 17:00, μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ1 και την εκπομπή Eurovision Αντίστροφη Μέτρηση, με παρουσιαστή τον Μιχάλη Μαρίνο , η αναμονή φτάνει στο τέλος της!

 

Η «Αντίστροφη μέτρηση» για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 ξεκινάει στην ΕΡΤ. Από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή, ο Μιχάλης Μαρίνος θα μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο του αγαπημένου μας διαγωνισμού. Στα πλαίσια της εκπομπής θα μεταδοθεί -σε πρώτη προβολή- το videoclip της ελληνικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού! Δεν θα έχει όμως μόνο ελληνικό “χρώμα” καθώς θα προβληθούν και οι υπόλοιπες μέχρι στιγμής συμμετοχές της 65ης Eurovision. Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων στην εκπομπή θα παρουσιαστούν διάφορα ρεπορτάζ σχετικά με τους φετινούς συμμετέχοντες καθώς και μια αναδρομή στην ιστορία του διαγωνισμού!

Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένοι είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, οι οποίοι και φέτος θα περιγράψουν το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Εκτός φυσικά από το δίδυμο των Ελλήνων σχολιαστών θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε φυσικά την Stefania, αλλά και αγαπημένα της πρόσωπα που θα της ευχηθούν καλή επιτυχία.

Το Video Clip

Για την υλοποίηση του video clip χρειάστηκαν δύο ημέρες γυρισμάτων στην Μαρίνα Φλοίσβου, το New Hotel, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, και την σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού. Στο video clip συμμετείχαν περισσότεροι από 80 νέοι. Μαζί με την Stefania εμφανίζεται ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης. Η σκηνοθεσία και το σενάριο ανήκουν στον Κώστα Καρύδα.

Με όλα τα παραπάνω η Dream Team ελπίζει ότι θα εντυπωσιάσει τόσο μουσικά όσο και οπτικά μέσα από ένα άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Σε μια χρονιά που μέχρι στιγμής το επίπεδο μπορεί να χαρακτηριστεί επιεικώς μέτριο η Ελλάδα δύναται να ξεχωρίσει! Οι προσδοκίες είναι πολλές, και η Stefania μπορεί να τις εκπληρώσει ξεσηκώνοντας το Ahoy του Ρότερνταμ!

 

17:00 το απόγευμα, ΕΡΤ1, Eurovision Αντίστροφη Μέτρηση, αποκαλυπτήρια ελληνικής συμμετοχής! Συντονιστείτε!

            Καλή επιτυχία Ελλάδα, καλή επιτυχία Stefania!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Άντε να δούμε λοιπόν.
    Καλή μας επιτυχία.

    Οι αγαπημένες μου Ελληνικές συμμετοχές:
    1. 1997
    2. 1976
    3. 2013
    4. 1983

    …και ο πάτος:
    2009
    2012
    2007

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Καλή μας επιτυχία για σήμερα!!!

    Το δικό μου τοπ 5
    1. 2008
    2. 2001
    3. 2013
    4. 2004
    5. 2011/2005

    Επίσης, κάποιος στο τουίτερ είπε πως το βίντεο κλιπ μας θυμίζει πολύ το αντίστοιχο του baby one more time της britney spears… Να πω την αλήθεια, από τις εικόνες που έχουμε δει έως τώρα δεν θα μου έκανε εντύπωση…

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Καλή ακρόαση να έχουμε (σε 2 ώρες περίπου) και μακάρι να ακούσουμε κάτι εξαιρετικό!

    Οι καλύτερες συμμετοχές μας για μενα (χρονολογικά & ανεξάρτητα της βαθμολογικής θέσης που πήραν):
    1976
    1989
    1991
    1995
    2001
    2005
    2008
    2009
    2013
    2018
    2019

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *