Ελλάδα: Τι συμβαίνει με το SUPERG!RL και τις τάσεις στο YouTube;

Πάρα πολλοί αναρωτηθήκαμε τι σύμβαινει με το video clip του SUPERG!RL και ενώ έχει κάνει μέσα σε λίγες μόνο ώρες πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές, δεν έχει μπει ακόμα στις τάσεις στο YouTube.

Απευθυνθήκαμε στην ομάδα της Stefania και τους κάναμε την ερώτηση που απασχολεί όλους τους Έλληνες eurofan σήμερα.

Πως είναι δυνατόν το reaction video των Wiwibloggs για την συμμετοχή μας να έχει φθάσει στο νο38 των τάσεων, με πολύ λιγότερες προβολές και το video clip να μην έχει μπει ακόμα;

Έχει να κάνει με το κανάλι της Stefania και ότι είναι εγγεγραμμένο σε άλλη χώρα (Ολλανδία), από την χώρα από όπου προέρχονται οι προβολές. Η ασυνήθιστη πορεία που έχει το βίντεο σε μια τρίτη, “άγνωστη” χώρα, καθυστερεί το You Tube στο να το συμπεριελάβει στις τάσεις. Ίσως χρειαστεί και μια εβδομάδα για αυτή τη διαδικασία.

Όπως και να έχει το SUPERG!RL συνεχίζει να ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς και είναι ζήτημα ημερών το να σπάσει το φράγμα του ενός εκατομμυρίου προβολών.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Εγώ να ρωτήσω κάτι?? Αφού το τραγούδι έχει κυκλοφορήσει από μια Ολλανδική εταιρία… Εδώ στην Ελλάδα ποια δισκογραφική θα κάνει την διανομή στα ελληνικά ραδιόφωνα?? Γιατί αυτό προφανώς απαγορεύεται να το κάνει μια ξένη δισκογραφική… Θα ναι η Panik records όπως προμοταρε άλλωστε και το turn around της Stefania???

    Απάντηση
  2. α καλα
    α καλα says:

    δηλαδη αυτο σας ενδιαφερει; να μπεις στις τασεις της ελλαδας;;;; οχι δηλαδη να μπει στις τασεις αλλων χωρων που θα την ψηφισουν;;; δε πατε καλα παιδακια. η ελλαδα δεν θα την ψηφισει αλλα η ευρωπη. ακου λεει απευθυνθηκαμε στην ομαδα της γιατι δε μπηκε στις τασεις. μας κανουν σαμποταζ παιδια σηκωθειτε και παμε στο συνταγμα για διαμαρτυρια. τι να πω πλεον.
    εντελως πληροφοριακα παντως μπηκα σημερα 3/3 και ωρα 8 στις τασεις της ολλανδιας τοσο στις γενικες οσο και στις μουσικες και η αγαπημενη σας στεφανια με το μισο εκατομμυριο προβολες σε 3 μερες δεν υπαρχει πουθενα…..

    Απάντηση
  3. α καλα
    α καλα says:

    και κατι ακομη… το καναλι της eurovision στο youtube σε ξενη χωρα εχει κανει εγγραφη -εκτο ελλαδας- αλλα μια χαρα την επομενη της αναρτηση μπαινουν τα ελληνικα κυπριακα τραγουδια στις τασεις της ελλαδας… οκ????

    Απάντηση
    • C'est tout :)
      C'est tout :) says:

      Και για πες μας πως εξηγείς το ότι δεν μπήκε στις τάσεις, ούτε καν στο τέλος με τόσες προβολές; Με 20χιλ και άλλα βίντεο μπαίνουν και δεν μπαίνει ένα με το δεκαπλάσιο;

      Απάντηση
  4. vangelis vt
    vangelis vt says:

    Η εξήγηση μου φαίνεται ψιλο-μούφα αλλά όπως και να έχει το πράγμα, η επιλογή της ΕΡΤ να πετάξει το τραγούδι Κυριακή απόγευμα εν μέσω εορταστικού τριημέρου ήταν εξαιρετικά ατυχής. Κανείς δεν έχει ασχοληθεί πέρα από τους σκληροπυρηνικούς eurofans. Ήταν που ήταν στραβό το κλήμα των απευθείας αναθέσεων, το έφαγε και ο γάιδαρος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *