Εσθονία: Θα συμμετέχει κανονικά ο Uku Suviste στο Eesti Laul 2021!

Η Εσθονία θα διοργανώσει κανονικά το Eesti Laul την επόμενη χρονιά και δεν θα στείλει τον Uku Suviste στον διαγωνισμό, όπως άλλες χώρες έχουν ανακοινώσει ήδη.

Κροατία, Ισπανία, Λετονία, Ολλανδία, Ουκρανία και Ελλάδα έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα τις εκπροσωπήσουν του χρόνου οι ίδιοι καλλιτέχνες. Η Εσθονία ακολουθεί τα βήματα της Σουηδίας και θα διοργανώσει κανονικά και την επόμενη χρονιά το Eesti Laul. Μάλιστα η δημόσια τηλεόραση της χώρας καλεί τον Uku Suviste να λάβει μέρος και του χρόνου.

Uku και του χρόνου

Όπερ και εγένετο, στη ζωντανή εκπομπή Ringvaade ο 37χρονος καλλιτέχνης απάντησε θετικά στην πρόσκληση συμμετοχής για το Eesti Laul 2021. Έτσι, θα διεκδικήσει τα σκήπτρα του και την παρουσία του στην επόμενη Eurovision μέσα από το φορμάτ επιλογής της συμμετοχής της χώρας της Βαλτικής. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες πρόκειται να ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω, καθώς ακόμα βρισκόμαστε στον Μάρτιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🤩 EESTI LAUL 2021 ESIMENE POOLFINALIST ON SELGUNUD!🤩 Tomi Rahula liitus Skype’i teel Ringvaate stuudioga ja teatas Uku Suvistele, et talle on tagatud koht järgmise aasta poolfinaalis. Uku Suviste andis kohe ka oma nõusoleku võistelda! Teised poolfinalistid selguvad tavalisel moel. • ENG: Uku confirmed that he is taking part of Eesti Laul 2021! He was offered the semi-final spot on Ringvaade, which he confirmed at the spot! Other semi-finalists will be announced the same way as usual! (Oh, he has to write the song first..😊) #eestilaul2020 #eestilaul2021 #ukusuvisye #eurovision

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eesti Laul (@eesti_laul) στις

Φαίνεται ότι οι δημόσιοι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν τηρούν ενιαία γραμμή ως προς τον καλλιτέχνη που θα τους εκπροσωπήσει στην Eurovision 2021, αφού κάποιες χώρες επιθυμούν και ήδη ανακοίνωσαν ότι θα τους εκπροσωπήσει ο ίδιος καλλιτέχνης, ενώ κάποιες άλλες, κυρίως αυτές που διοργανώνουν εθνικό τελικό, θα πραγματοποιήσουν κανονικά το φεστιβάλ τους και απλά οι φετινοί εκπρόσωποι τους, θα χάσουν το δικαίωμα τους να διαγωνισθούν στην Eurovision.

Ο Uku Suviste θα εκπροσωπούσε την Εσθονία στην Eurovision 2020 με το τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου, What Love Is.

https://www.youtube.com/watch?v=z4I3vvQzQ-E

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *