Εσθονία: Τα αναλυτικά αποτελέσματα του Eesti Laul 2020 | Σαρωτικό το “What Love Is” του Δημήτρη Κοντόπουλου!

Ανακοινώθηκαν επισήμως πριν από λίγο τα επίσημα αποτελέσματα του televoting στον τελικό του Eesti Laul 2020 μέσα από την ιστοσελίδα της εσθονικής δημόσιας τηλεόρασης. Ο Uku Suviste δεν κέρδισε απλά, αλλά πέτυχε θρίαμβο, συγκεντρώνοντας στο super final περίπου το 70% της προτίμησης των Εσθονών!

Κούρσα μέ ένα άλογο τελικά αποδείχθηκε το φετινό Esti Laul, αφού σε καμία περίπτωση ο Uku Suviste δεν απειλήθηκε από τους αντιπάλους του.

Στον ημιτελικό του είχε υπερδιπλάσιες ψήφους από το φαβορί των στοιχημάτων και τελικά δεύτερο στην τελική κατάταξη, Jaagup Tuisk και το τραγούδι του Beautiful Lies.

Στον τελικό στον πρώτο γύρο ψηφοφορίας είχε 16.880 ψήφους, με τον Jaagup Tuisk να λαμβάνει μόλις 5.259. Στο super final μεταξύ των τριών υποψηφίων, η διαφορά εκτοξεύθηκε, αφού μέσα σε 15 μόλις λεπτά που διήρκησε η τηλεψηφοφορία o Uku και το What Love Is του Δημήτρη Κοντόπουλου και της Sharon Vaughn έλαβε 33.582 ψήφους, με το Beautiful Lies οριακά να τερματίζει δεύτερο, λαμβάνοντας μόλις 7.944 ψήφους. Το τραγούδι του Uku Suviste ψηφίστηκε με ποσοστό 68% προκειμένου να είναι η συμμετοχή της Εσθονίας στην Eurovision 2020.

Σας υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το ένα από τα τρία τραγούδια του Δημήτρη Κοντόπουλου στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ένα μεγάλο και σημαντικό επίτευγμα!

https://www.youtube.com/watch?v=z4I3vvQzQ-E

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις γύρω από την εσθονική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

Πηγή: EER
4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Epiteloustop10
    Epiteloustop10 says:

    Προσωπικά ήθελα Traffic αλλά εδώ μιλάμε για πραγματικο θρίαμβο και αν σκεφθούμε ότι η ψήφο είχε 1,60 και μόλις 15 λεπτά διαρκεια στο superfinal κανείς Κιρκορωφ δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Πόσους έβαλε και πρόλαβαν να ψηφίσουν 500, 1000, 2000; Εδώ μιλάμε για 28000 ψήφους διαφορά. Για αυτό λέγεται dream team για όσους δεν το χουν καταλάβει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *